![]() |
|
206 Arka Torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 Saat 13:56 |
Torsiyondan ara sıra tıkırtılar gelmeye başladı arka soldan tıkırtı geliyor sonra kesiliyor. Usta burçlarda boşluk var dedi diger usta bilya dağilmiş dedi normal yollarda ses yok sadece bozuk yollarda tıkırtı sesi ama ara sıra yapıyor sonra kesiliyor daha yapmıyor birde araç sol arka tarafa fazla esniyor sağa göre bu torsiyon komple bakımına 400-600 tl arası fiyat verdiler.. Bu şekilde bır sıkıntısı olan arkadaşlar oldu mu ? |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
xisini ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende torsiyon ile ilgili sıkıntımı burada paylaşmıştım ama kayda almamışlar. bendede 206 2006 model sürekli sağ arkadan torsiyn sesi geliyor 500 tl gibi yaptırdım 5 ay sonra yine gelmeye başladı sesler. nedir bu torsiyon sıkıntısı bu peugeotlarda anlamadım gitti. kimde varsa 206 herkes aynı sıkıntıdan şikayetci. satacam yaaa. çözümsüz bir konu bu. bence sende sat gitsin.
|
|
kimileri hızı seçer siz yaşamyı seçin.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim arabada kasiste falan takırtı tukurtu geliyordu tabla dağılmış tabalayı değiştirdik gıcırtı geldi üst burçlar bitmiş dedi onlarıda değiştirdik düzeldi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Sorunu çözüldü fakat bayağı tuzlu oldu; 650 tl masraf çıkardı 300 tl tornacı 300 tl sökme takma bilya+takozlar ve 50 tl de amörtisor. Su an sesler tıkırtılar kalmadı. usta her sene o bilyaların sökulup yaglanması en iyisi yapılmayınca orda kı burçları fare kemırır gibi kemırmıştı hatta sol arka lastık hafıf dışa açılmıştı.
torsıyo yol tutması bakımdan iyide bu tıp sesler ınsana gına getiriyor.... |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
xisini ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
oguzhan kardeş o tablaları burçları kaça değiştirdin. fiyat verebilirmisin? sağol.
|
|
kimileri hızı seçer siz yaşamyı seçin.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bizim burda tek taraf ise 250 iki taraf ise 400 TL max yapılıyor torsiyon
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
torsiyona ben de 2 gün önce 600tl fiyat aldım
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
işçiliğe ve tornaya o kadar para vermektense kolları ve bilyaları ile beraber torsiyonu komple değiştirmek daha mantıklı
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
yok hocam benim aldığım fiyat zaten bahsettiğiniz olay, torsiyon kolları ve bilyaları değişcek komple
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
torsiyon tabla alt üst burçlar 600-700 lira tuttu ama verdiğim özel servisin hatası yüzünden biraz daha fiyat düştü yanlış takımdan dolayı
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
criminal80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı criminal80
arkadaşlar konu güncel ise bende şöyle bişey yazıyım. 4 yıldır biniyorum 206'ma aracım fullll +full modifiyeli yere gömülü. 16 jant falan. 4 yıldır sıkıntısız biniyordum ne ses ne seda tık yoktu 4 yıldır. taki muayeneye götürene kadar. benim muayeneci çocuk işten çıkarılmış muayeneci yükselt dedi yükselttim geçtim muayeneden tekrar gömdürdüm önler sorunsuz ama arka taraf anasının takırtısı tukurtusu oldu :@ neyse servise gittim (özel servis) 300 tl'ye hallolur dedi. . 150 tornacıya werecekmiş geriside bunun. sizde fiyatı yüksek buldum biraz.
|
|
asdasdasd asdasdasd
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |