![]() |
|
Turbo Hortumu Çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2017 Saat 08:03 |
Malesef ordan sızıntı olma durumu yüksek çünkü orjinal olanda metal süzgeç gibi birşey var. Oradan kaçırıyor ve yeni borularda o yok. fiyatta doğrudur değiştirirsen düzelir. Turbo yağlama borusudur hortum değildir. Metal bir parça. Büyük ihtimal katalizörü sökecek değiştirmek için.
Düzenleyen Selox - 17 Nisan 2017 Saat 08:04 |
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçeri rüzgar sesi geliyorsa hava filtresi kutusu ve borularını kontrol ettir yakın zamanda bakım yaptırdınmı
|
|
![]() |
|
kadir63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2017 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Hocam benim araçta rüzgar sesi var turbodan gelior heralde 2500 devirden sonra ortaya çıkıyor bu ses turbo hortumndan olablir mi tşk
|
|
![]() |
|
kadir63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2017 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Hocam aranıza yeni katıldım benim 407 de rüzgar sesi var 2500 devirden sonra gelio bu ses ama aracın çekişinde bi problem yok yardımcı olablir msnz tşk
|
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Arkadaşlar bu hava filtresine bağlı olan turbo hortumu değiştirirken yağ kaçırma oluyor mu çünkü benim araçta asinmaya bagli catlaklar başladı değiştirmek istiyorum fakat hava filtresinin altındaki kisima giden parçasından yağ taktiğini gördüm yardimci olursaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
serhatisik01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhatisik01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hıı doğrudur serco kardes.. bende diğer yorumları okuyunca şimdi farkettim. tamirci turbo hortumu deyince bende o sanmıştım..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
30 TL olan turbo hava hortumu ve yan sanayisi 30 TL, arkadaşın aradığı turbo yağlama hortumu
|
|
![]() |
|
serhatisik01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhatisik01
Merhaba arkadaşlar, peugeot turkey'e henüz üye oldum ama uzun zamandır misafir olarak takip ediyordum burayı.. BenDE de 2005 1,4 206 HDİ var. yaklaşık 2 ay önce bende de siyah duman atıyordu tamirciye gittiğimde turbo hortumu delinmiş değişmesi lazım dedi ve 30 tlye yeni hortumu alıp taktırdım. umarım çok para vermek zorunda kalmazsın.
|
|
![]() |
|
spesial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Teşekkür ederim Serco
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sponrorumuz Şahin Peugeot ile iletişime geçebilirsiniz
http://parcasor.sahinpeugeot.com/?@=new 0216 631 10 80 0533 301 88 06 |
|
![]() |
|
spesial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Merhaba aynı sorun bende de çıktı malesef. Aracım 1,4 HDİ 2005 model 206 modeli. Turbo yağ borusunu nasıl nerden temin edebilirim? Yedek parça sitelerinde aradığımda bulamadım. Yanlış mı aradım bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bugün yaptırdım aracı, boruyu değiştirmek gerçekten biraz sürüyor altı üstü küçük bir boru :) ama katalizörü sökmek gerekiyor bu sebeple yaklaşık olarak 2 saat kadar sürdü.
70 Lira = Turbo yağ borusu Peugeot Orjinal 100 Lira = İşçilik + 1 Lt Yağ Toplam 170 Lira ödedim.
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
sagolasin ezelefe ilgin icin, ama ben hafta ici gidemem, burda bir ustalara sorayim bakalim olmadi cumartesi oraya giderim.
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Kolay kolay catlamaz delinmez o rekor,turboya gıris yada bloktan cıkıstakı bakır puldan kacırıyodur,yanı bağlantı cıvatalarını kontrol edın once.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
![]() Parça şekilde kare içine alınmış olandır, bu borunun bır kısmı eskiden çelik urgan gibi yapılıyordu, şimdi tamamı metal boru olarak yapıyor. bende ki urgan şeklinde ve ordan yağ sızdırıyor. ezelefe bu arada Şahin Peugeot ümraniye'deydi sanırım Şuayip usta ona yakın mı değişim için işçilik ne kadar istedi, yanlış bilmiyorsam bunun değişmesi için katalizörün felan sökülmesi gerekiyor. |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
rekora kaynak yapılamıyor diye biliyorum ,50 liralık bir parça için turboyu riske atmaya değmez
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Turbo yaglama hortumu bende kopmuştu 50 tl hortum+50 tl işçilik verdim aracın katalizor kısmı komple sokulup tekrara takılıyor zor bır iş değil bile 1 saat en fazla sürer katalizör sokulunce içinin dagılmış oldugunu fark etti usta komple boşalalltık toplam 120 tl hallettık. 250 tl çok gibi.. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Rekor çatlaksa yada delikse sarı kaynak yaptırılır 10 tl,işcilik ise 50 tl..avr.yakasındaysanız bı uğrayın ışyerıme, hepsi 1 saatlik iş..
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
ne hortummuş arkadaş..evet bende turboyla hava filtresi arasındaki hotrumu değiştirdim 75 tl idi.180 tl işçilik istiyorsa göz göre göre,başka ustamı yok bi soruşturuver abi.geçmiş olsun
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim sponsorlarımıza sor turbo yağlama borusunu bende yağ kaçırdığı için değişmiştim sen fiyat aldıktan sonra satın al
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |