![]() |
|
Turbo Hortumu Çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbo yaglama borusuymuş, piyasa fiyatı 60 - 70 TL bu borunun 180 TL işçilik bana fazla geldi bunu değiştirirken başka birşeyleri daha mı değiştiriyorlar acaba daha önce değiştiren veya bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hortuma çare bulunur bence. adı üzerinde hortum
o hortumun içinden hava geçiyor yağ nasıl sızdırıyor anlamadım
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
250 TL daha verip turboyu yenilersin bana biraz fazla geldi hortum fiyatı 600 tl ye sıfır turbo aldı arkaşım hemde 10 taksitle
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Şahin Pejo değişim yapıyor mu, sadece parça satıyor diye aklımda kalmış. |
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
1.4 hdi lerde ıntercool yok dıye bılıyorum,alttan yağ gelme olasılıgı baska yerden olabılır,ayrıca turbo hortumu patlak olsa yolda 2500 devırden sonra basınclı ruzgar sesı yapar ve cekıs dusuk olur,ıyıce bakmak lazım..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır aracımın ön tarafında radyatörün hemen alt kısmında zeminde yağ damlaları görüyordum, Aracı nereye parketsem ertesi gün baktığımda zeminde 4-5 damla yağ oluyordu. Bugün aracı tamirciye götürdüm turbo hortumu yıpranmış ve çatlamış değişmesi gerekiyormuş 250 lira diyor, bana biraz fazla geldi :( Yorumlarınızı alabilir miyim, birde daha uygun bir yer bulabilirmiyim Kağıthane taraflarında. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |