![]() |
|
206 Vize günü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 18:04 |
geri zekalı yetkililer ve görevliler. be adamlar sizene abs den ışığından. frenler zaten devrede olur abs devre dışı olsa bile. birde geri zekalılar şahin doğan reno brodvay bunlarda abs mi var. bak lastik ve frenlere sanane ışıklardan motordaki yağdan. bana da şanzımanda yağ kaçağı dediler. debriyaj seti değişmişti usta normal bu yağ terleme dedi. sızma yok
camda taş geldi ikisine de hafif kusur. neymiş en incesinden film var hafif kusur dedimya adamlar geri zekalılar...
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke tüzüklerini isteseydiniz.Hangi durumlar hafif kusur hangisi ağır kusur diye.Ben aracı muayneye sokarken Airbag lambası yanıyordu hafif kusur olarak onayladılar.Eğer hakikaten hafif kusur ise bu yaşadığınız durum şikayet etmenizi tavsiye ederim.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Allah kolaylık versin konyanın neresindensin
|
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptıkları çok yanlış paramızla rezil uğraşıyoruz üç beş kendini bilmeze vermişler yetkiyi uğraştırıyorlar işte...
Birazdan evden çıkıp ustama gidicem ABS ışığını halledip tekrar geçcem muayeneye akşam durumları yazarım artık :)
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
TÜV tamamen saçmalıktan ibaret inanmıyorum onların fren muayenesi dışında yaptığı hiçbirşeye. 1 önceki muayenede hafif kusus olan stepnenin bagajda boşta durması hafif kusurken şimdi değil bide araç hasar sorgulamasındaki kilometreler yanlış girilmiş servis bakımlı arkadaşımın aracı 35 bin km de iken sorgulamada ne hikmetse 150bi çıkıyor ama bnm 94 model torosum 200 küsurbin km de iken 52 bin km çıkıyor hiç takılmayın saçmalıklarına
|
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Kontak açılımı dahil.ABS ışığı hiç yanmıyor ama test sonuçlarına göre ABS sistemi çalışıyormuş.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Işığı yanmıyordan kasıt nedir?Zaten araç çalışır haldeyken abs ışığının yanmaması gerekir sadece kontak yarımda yanar marşa basınca söner.Sırf kontak yarımda bu lamba yanmıyor diye ağır kusur veriliyorsa bu işte bi gariplik var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Bu arada muayene istasyonunda ki görevli 206'ların genelde AİRBAG'dan kronik bi sıkıntı yaşandığını nasıl bir şanssa sizin araçta bu çıkmadı onu çok inceledim ama ağır kusura bağlayamadım dedi bende ağır kusur bulmak için bahanemi arıyorsunuz dedim.İşin aslında da amirle sızdırmazlık belgesinden dolayı öğlen tartışmam olmuştu çünkü çağrı merkezini arıyorum yanlarında hafif kusur olarak geçer deniliyor adamlara dinletiyorum yok hayır geçmez denildi falan neyse ki aradan çıkardım hallettim ama eski model skoda felicia dökük halde kusursuz geçti vizeden ön sıramdaydı açıkcası kasten yapıldığına inanıyorum bu ABS ışığının ağır kusur olmasını.tabi daha önceden bilgim olmadığı için emin olamıyorum bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Arkadaşlar merhaba,
Bugün egzos emisyonu yaptırıp TÜV'ü aradım sızdırmazlık belgesi almadığım zaman hafif kusur olacağını duyduyğumu söyledim ve doğrulandı.İlçede ki TÜV'e gittim sıra beklememek için ve gittiğimde direk beni sızdırmazlık belgesi almam için geri döndürdüler.Her neyse aynı gün içinde tekrar gidip raporu alıp tekrar muayene istasyonuna geldim işlemleri yaptırdım sıram geldi hafif kusur olarak cam silgi fiskiyeleri,ön cam aksesuardan dolayı görüş açısı darlığı,cam filmleri ve motorda tahriben yağlanma gibi hafif kusular çıktı ağır kusur olarak ta fren balataları ve katalizörden çok korkmuştum ancak ABS ışığımın yanmadığı tespit edilmiş ABS çalışıyor ancak sinyal lambası yanmıyor bunu yaptırmanız gerekiyor denildi.Yarın tekrar gidecem sorum şu ki; Bazı arkadaşlarım bilgisayardan görmek için orjnal teybin takılması lazım falan gibi yorumlarım aldım.Sizin bildiğiniz bir durum var mı?Paylaşmak isteyenlere teşekkürler... 206 1.6 XT
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |