Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayrılık Rüzgarı.....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ayrılık Rüzgarı.....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ayrılık Rüzgarı.....
    Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:16

Ayrılık Rüzgarı.....

Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:15
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:31
çok güzel dostum.güle güle kullan 
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:34
bismillah daha nasıl olmuş diye bakıyodum mesajıma :D saol beyazı deneyimde bide karar vericem
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:40
Ellerinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler..
Yukarı Dön
foresteng. Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı foresteng. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:40
bence karanlıkta gözü çok yorar, mavi ışığın özelliğidir aslında ve diğer ışık renklerine göre farkedilme mesafesi oldukça uzundur. Bu yüzden gündüz olmasa da akşam fena ...
Bence beyaz ya da orijinal daha iyi olacak.. Yine de emeğine sağlık..
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:41
ilker kardeş bu defa seni uğraştırmadım resimler için kendim yükledim :D
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:42
:) dostum hızlıyız ondandır :) gözü yorma konusunda endişelerim var biraz ledi düşür sanki tam kıvamı olucak..tekrar gule gule kullan...
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:47
Orjinalini yazan: ibrahim.kut ibrahim.kut Yazdı:

ilker kardeş bu defa seni uğraştırmadım resimler için kendim yükledim :D

Lafımı olur güzel abiim.. Birbirimize yardımcı olmayacaksak aynı çatı altında toplanmamızın ne anlamı var? Büyük bir zevkle ilgileniyorum.. Kesinlikle uğraş değil emin olabilirsiniz.. Keyifli forumlar.. Hayırlı geceler..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:48
gitarra ve  foresteng kardeşlerim kesinlikle gözü yorar ama hava yastık on off düğmesinin yanındaki kokpit ışık şiddeti ayar düğmesi ile kısıp açma yapsam daha iyi olur dimi bide maviyi kaldırıp beyaz koyucam artıkın bide öyle bakın
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 01:41
Orjinalini yazan: ibrahim.kut ibrahim.kut Yazdı:

gitarra ve  foresteng kardeşlerim kesinlikle gözü yorar ama hava yastık on off düğmesinin yanındaki kokpit ışık şiddeti ayar düğmesi ile kısıp açma yapsam daha iyi olur dimi bide maviyi kaldırıp beyaz koyucam artıkın bide öyle bakın

Ellerine saglik. Guzel olmus.
Ekraninin yazi rengi soluk mu yoksa fotograflarda mi oyle cikmis? Eger soluk ise ya arkadan gelen isik siddeti cok fazla ya da yazi rengi harbiden soluk Smile PP2000 ile saniyorum yazi rengi koyulastirilabiliyordu.
Yukarı Dön
toga406 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toga406 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 10:10
rengi tam tutturamamıs gibi görünüyor resimde.
ah birde vw mavi rengini yakalayabilsen harika olmus derdim
daha çok hyndai rengi gibi olmuş
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 10:45
Beyazda koysanız mavi renk olacak. Önceden deneyen çok oldu.

Parlaklık ayarı için gösterge ışıklarının parlaklık ayarını kullanmıyor musunuz ?

Benim merak ettiğim. Panasonic in eski bir telefonunda ekran rengi kırmızı yeşil mavi beyaz değişiyordu. Onda beyaz renkte ekran fuşya rengi çıkıyor güneş altında beyaz bir renk oluyordu hatırlayan varsa. Ben de turuncu filtryi çıkarıp fuşya rengi bir filtre koyup arkasına da sizinki gibi geniş aralıklı ledlerden koymayı planlıyorum. Çok fazla led kullanmak fayda etmez sadece parlaklık artar gece yolculukları ızdırap olur. Benim geceleri gözümü aldığı için renk parlaklığı en alt seviyede dir. Bütün camlarım filmli ve teybimin ekranı otomatik kapanır.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 12:24
merhaba herkese. bildiğiniz gibi ben de daha önce bunun beyaz rengini denedim. ekranı söktüm taktım falan. gözemlediğim kadarıyla ekran camının arkasındaki fon rengini (turuncu) jelatine benzer yapışkan bir kağıdın ışığı eşit dağıtarak verdiğini öğrendim. bu şerit de turuncu renkte idi. bunu söküp bildiğimiz ea4 kağıdını denedim. homojen dağılmadı. el işi jelatin falan denedim. onlarda iyi olmadı.
eğer renk değiştirmek istiyorsak o turuncu şerit ile aynı malzemeye sahip uygun bir renk şeridi bulmamız gerekir bence. zaten ampuller sarı renk.
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
criminal80 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı criminal80 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 16:25
darısı kadranlara. 
asdasdasd asdasdasd
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 12:33
mavi ledleri söküp tek sıra beyaz led döşedim süper oldu herkese tavsiye ederim fotolar yüklenecek
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 Saat 00:25
Yukarı Dön
Nefretnet Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Haziran - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Nefretnet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 Saat 02:06
güzel durmul ellerine emegine sağlık komple mavi yapsak heryeri demek ama parlaklık kısmını ayarlamak lazım çok parlak göz yorabilir...
heryeri mavi yapsak golf gibi olur heralde dimi :O
peugeot 206 roland garros
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6055 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1086 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 241 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49235 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 481 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 301 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 519 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4359 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1760 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 995 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28766 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3690 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26095 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2502 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English