|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 Saat 00:16 |
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:15 |
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel dostum.güle güle kullan
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bismillah daha nasıl olmuş diye bakıyodum mesajıma :D saol beyazı deneyimde bide karar vericem
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ellerinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler..
|
|
foresteng.
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence karanlıkta gözü çok yorar, mavi ışığın özelliğidir aslında ve diğer ışık renklerine göre farkedilme mesafesi oldukça uzundur. Bu yüzden gündüz olmasa da akşam fena ...
Bence beyaz ya da orijinal daha iyi olacak.. Yine de emeğine sağlık..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilker kardeş bu defa seni uğraştırmadım resimler için kendim yükledim :D
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) dostum hızlıyız ondandır :) gözü yorma konusunda endişelerim var biraz ledi düşür sanki tam kıvamı olucak..tekrar gule gule kullan...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lafımı olur güzel abiim.. Birbirimize yardımcı olmayacaksak aynı çatı altında toplanmamızın ne anlamı var? Büyük bir zevkle ilgileniyorum.. Kesinlikle uğraş değil emin olabilirsiniz.. Keyifli forumlar.. Hayırlı geceler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gitarra ve
foresteng kardeşlerim kesinlikle gözü yorar ama hava yastık on off düğmesinin yanındaki kokpit ışık şiddeti ayar düğmesi ile kısıp açma yapsam daha iyi olur dimi bide maviyi kaldırıp beyaz koyucam artıkın bide öyle bakın
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ellerine saglik. Guzel olmus. Ekraninin yazi rengi soluk mu yoksa fotograflarda mi oyle cikmis? Eger soluk ise ya arkadan gelen isik siddeti cok fazla ya da yazi rengi harbiden soluk PP2000 ile saniyorum yazi rengi koyulastirilabiliyordu. |
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rengi tam tutturamamıs gibi görünüyor resimde.
ah birde vw mavi rengini yakalayabilsen harika olmus derdim daha çok hyndai rengi gibi olmuş
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyazda koysanız mavi renk olacak. Önceden deneyen çok oldu.
Parlaklık ayarı için gösterge ışıklarının parlaklık ayarını kullanmıyor musunuz ? Benim merak ettiğim. Panasonic in eski bir telefonunda ekran rengi kırmızı yeşil mavi beyaz değişiyordu. Onda beyaz renkte ekran fuşya rengi çıkıyor güneş altında beyaz bir renk oluyordu hatırlayan varsa. Ben de turuncu filtryi çıkarıp fuşya rengi bir filtre koyup arkasına da sizinki gibi geniş aralıklı ledlerden koymayı planlıyorum. Çok fazla led kullanmak fayda etmez sadece parlaklık artar gece yolculukları ızdırap olur. Benim geceleri gözümü aldığı için renk parlaklığı en alt seviyede dir. Bütün camlarım filmli ve teybimin ekranı otomatik kapanır. |
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba herkese. bildiğiniz gibi ben de daha önce bunun beyaz rengini denedim. ekranı söktüm taktım falan. gözemlediğim kadarıyla ekran camının arkasındaki fon rengini (turuncu) jelatine benzer yapışkan bir kağıdın ışığı eşit dağıtarak verdiğini öğrendim. bu şerit de turuncu renkte idi. bunu söküp bildiğimiz ea4 kağıdını denedim. homojen dağılmadı. el işi jelatin falan denedim. onlarda iyi olmadı.
eğer renk değiştirmek istiyorsak o turuncu şerit ile aynı malzemeye sahip uygun bir renk şeridi bulmamız gerekir bence. zaten ampuller sarı renk.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
criminal80
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı criminal80
|
darısı kadranlara.
|
|
asdasdasd asdasdasd
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mavi ledleri söküp tek sıra beyaz led döşedim süper oldu herkese tavsiye ederim fotolar yüklenecek
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nefretnet
1. Vites 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
|
güzel durmul ellerine emegine sağlık komple mavi yapsak heryeri demek ama parlaklık kısmını ayarlamak lazım çok parlak göz yorabilir...
heryeri mavi yapsak golf gibi olur heralde dimi :O |
|
peugeot 206 roland garros
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |