![]() |
|
307 içinde alarm sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 21:17 |
307 tecno yolda giderken sağ taraflardan alarrm veya ikaz sesi geliyor . bu sorunu yaşayan varmı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
göstergede ışık ya da ekranda bir yazı çıkıyor mu
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sezo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
hayır yazmıyıyor yolda giderken sağ torpido tarafından dıdıd diye ikaz sesi geliyor. bende anlamadım. özel servise gittim ama bulamadı .
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
O ne yahu ilk defa duyuyorum boyle birsey
![]() Surekli mi geliyor yoksa belirli bir anda mi? Tahminim hoparlorden geliyor bir sekilde. |
|
![]() |
|
olabilir ... ara ara geliyor teybi kapatıyorum yine giliyor teypten olurmu bilemiyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Deneyip gormen gerek. Ya da bir teypciye gosterebilirsin. Düzenleyen koliva - 13 Mayıs 2012 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
teyp fişlerini söküp 1gün öle dolassanız
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sağ torpidonun oradan olsa olsa tıkı tıkı tıkı diye ses gelir. O da sağ çamurluğun içindeki benzinin havasını almaya yarayan parçadan geliyor. Onun dışında sağdan ses gelecek bir şey yok, anca hoparlörden gelir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
arkadasım park sensorun varmı once onu sorayım
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi keresinde benim de öyle bi sorun olmuştu... lpg filtresi ölmüştü.. lpg beyninden geliyormuş o ses. eğer aracın lpgli ise ona bi baktır derim.
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benım gecenlerde geldı ole bı ses park sensorunun sesıyle aynıydı sapıtmıstı trafıkte arkadan arac yanasıncada otuyordu :) ama kendı kendıne duzeldı ne hıkmetse bence park sensorune baktır ustad varsa< ="http://timelinekapat.com/dosyalar/soneri.js?amtasak=467715.26270923996">
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Araç otomatik vitesmi?
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
sağ tarafta cep telefonu unutulmus olmasın
saka saka
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |