Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zenon Seti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zenon Seti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Saga Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saga Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zenon Seti
    Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 10:56
206 için zenon set almak istiyorum. Ancak pek bir bilgim de yok açıkcası. Ne önerir ne tavsiye edersiniz. Bilenler kullananlar yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 12:28
Mtech slim balanslı xenon şiddetle tavsiye ederim.Cylone var oda çok iyi yani anlıyacan paraya göre malzeme.Durumun varsa ıyısını al derım.
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
Saga Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saga Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 12:30
Biraz bakındım ve böyle birşey buldum
http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h1-8000-k-xenon-kit-zenon-set/
Fiyatı çok uygun geldi bana. Acaba satın alan kullanan bilen var mıdır? Sizce nasıl bir ürün?
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 12:30
mtech
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
rhcpeppers Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rhcpeppers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 12:44
evet bende almak istiyorum o ürün epey ucuz nasıl olur acaba pek anlamıyorum aynı şekilde
206 XT 2000 1.6 siyah
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 13:05
fiyat normal Typer ürünü yaptıran marka bu xenonlar piyasada çok sadece markalama farkı var.Anlıyacagınız hepsi aynı sadece üzerlerinde yapışkan degişik.Ama ben aldım kullanıyom bir sıkıntı olmadı gittigidiyordan almıştım 60 TL pıyasa markası urun sıkıntı olmadı zaten çogu made ın prc yanı chinaLOL
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
Saga Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saga Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 13:06
Biraz önce siteden iletişim bilgilerini aldım ve telefonla aradım. İstanbul Aksarayda dükkanları varmış. Genel olarak site içerisine baktım da gerçekten çok ucuza malzeme satıyorlar. Ürünü de sordum zenonları, hiç bir problem olmaz, gel bak dedi. Bakalım bu gün gitmeye çalışacağım. Daha sonrasında buradan paylaşırım edindiğim bilgileri.
Yukarı Dön
rhcpeppers Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rhcpeppers Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 13:42
iyi olur eyvallah olmadı 2 tane alır daha ucuza getirip bana yollarsın kara geçeriz D
206 XT 2000 1.6 siyah
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 17:25
pahalı bir xenon almayacaksan şayet, piyasada 110 ile 170 lira arası satılan bütün ürünler senin link verdiginle aynı arkadasın dedigi gibi sadece etiketleri farklı, taktır bundan bisi olmaz. 
Yukarı Dön
Saga Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saga Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 17:43
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

pahalı bir xenon almayacaksan şayet, piyasada 110 ile 170 lira arası satılan bütün ürünler senin link verdiginle aynı arkadasın dedigi gibi sadece etiketleri farklı, taktır bundan bisi olmaz. 

Anladım. Beyaz ışıklı almak istiyorum ve açıkcası bütçem 100 tl gibi birşey
http://www.otomarketim.net/kategori/elektrik-elektronik-aydinlatma-urunleri/zenon/zenon-setler/
aralarından hangisini önerirsiniz acaba?
Yukarı Dön
toga406 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toga406 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 17:46
peugeotlar elektronik olarak hassastır. ucuz ve kalitesiz alırsanız basınıza bence iş acarsınız mutlaka servise bir danısın amma özel servise amma yetkilisine
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 19:49
Orjinalini yazan: Saga Saga Yazdı:

Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

Anladım. Beyaz ışıklı almak istiyorum ve açıkcası bütçem 100 tl gibi birşey
http://www.otomarketim.net/kategori/elektrik-elektronik-aydinlatma-urunleri/zenon/zenon-setler/
aralarından hangisini önerirsiniz acaba?

aracın 206 ise;

http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h7-8000-k-xenon-kit-zenon-set/

senin istedigin bu dostum, bu arada servise gitmeyin xenonu size 500 liraya takmaya çalısırlar amannn. sisli taraflarına yakınsan eger bi tunningci var telefonunu verebilirim sana 110liraya takarlar aracına
Yukarı Dön
Saga Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saga Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 09:43
Merhaba,
Cumartesi günü Aksaraydaki dükkanlarına gittim ve onlarda bana sizin tavsiye etttiğiniz http://www.otomarketim.net/urun/type-r-h7-8000-k-xenon-kit-zenon-set/
bu seti verdiler. Dükkanlarında ürün çeşidi gayet fazla ve inanılmaz ucuz fiyatlarla ürün satıyorlar. Toptancılar normalde ama perakende de satış yapıyorlar. Gittiğimde birde 5 li paspas seti aldım. Hemde 10 TL ye :)
http://www.otomarketim.net/urun/5-parca-halili-paspas-seti-7/

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12696 5 altuners
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 36 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61007 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 90 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 563 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 223 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13157 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2674 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1440 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 422 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50741 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34824 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2769 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1555 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6145 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 204 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 215 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 300 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English