![]() |
|
307 3 kapı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alekto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 15:12 |
öncelikle merhaba arkadaşlar
ben 307 nin 3 kapılı modelini almak istiyorum fakat kafamda sorular var bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim satış konularının çoğunda aracın 2013 e kadar gümrüklü olduğu yazıyor hepsimi öyle bide bu araç hususimi yani köprüden geçermi şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alekto dediğinizden hiç bir şey anlamadım. Gümrük derken hangi gümrük? sizin demek istediğiniz muayene olmasın? Ayrıca Bu otomobil olduğu için bütün köprülerden geçer. Sadece ticari araçlar 1. köprü yani boğaziçi köprüsünden geçemez o kadar. Bu araçta hususi otomobil olduğu için sorun olmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gümrüklü demekle gümrükten çıkma mı demek istiyorsunuz? şayet öyleyse hepsi gümrükten çıkma diye bir şey yok benim aracım 307 xsi tek kapılı göral 'dan alınmış .köprüden geçmeme gibi bi durum yok metin beyinde dediği gibi bu araçlar otomobil olarak geçiyor hatcback 3 kapı van modellerle karıştırmayın her yerde kullanabilirsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |