|
206 far su alıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
batur_us
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 14:01 |
|
2004 206 aracımda sol ön far ve arka stop lambalarım çok fazla su alıyor. yani arka stopların içinde 2 parmak su var. bunun çözümü için ne yapabilirim. başına gelen ve konuyu bilen varsa yardım ederse sevinirim. |
||
GO--GO
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benm basıma gelmıstı stop lambamın alt ucunu scak bi igneyle delip suyu cıkardım snrada güzelce ek yerlerini flan silikonladım düzeldi
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
kardeşim farları ve stopları sök suyunu falan sök kurusun etrafını güzelce silikonla yerine tak daha bi sıkıntı kalmaz su yönünden
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
batur_us
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
suyu boşalttıktan sonra silikonlamak için camı sökücez mi sökmeden etrafından mı yapıcaz
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sökmeden etrafını silikonla arkadaşım güzelce, ben de far karartma için açmıştım daha sonra güzelce silikonladım bi sorun olmadı. Dışardan silikonla sökmeye uğraşma ama ince iş yap yoksa en ufak yerden su almasa da nem alır bu defa buharlanır farların
. |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
batur_us
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok sağol kardeşim çok işimi yarayacak bide silikonu alırken şeffaf silikon diyoruz değil mi? yoksa başka bi adı varmı? birde zor mu kendim yapabilirmiyim yok ustaya mı götüreyim kenarları kötü gözükmesin diye soruyorum.
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
siyah silikon da kullanabilirsin ama ben şeffafla yapmıştım aynen o şekilde alabilirsin. Dediğim gibi ince çalış biraz farları sök getir evine, ışığı iyi olsun çalıştığın yerin ki her arayı görebil fardaki, çok kalın tabakalar da yapma inceden çek silikonu kenarlarına, hatta onlardan da önemlisi arka plastiğinde kırık çatlak var mı farlarının ona bak (benimkilerde vardı silikonla kapattım). Ustaya götürmene gerek olduğunu düşünmüyorum el becerinle halledersin hiç zor bir iş değil korkma. Hem zaten dedim ya çok kalın yapmıycaksn az sürceksin görünüme bi etkisi olmaz dışardan görünmez, ön far camının arka plastiğe birleştiği yerleri silikonlayacaksın |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
rhcpeppers
1. Vites 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
valla benim arka sol kışın epey doluydu. arkadan gelen araçların bile dikkatini çekiyodu ;) şimdi az bi düşmüş sıkıntı yoksa takma kafaya
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
aslan275
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: PEUGEOT 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
DOSTUM BASİT ŞEY BU FARLARIN ARALARINA SİLİKON SIKTIR BU KADAR YADA SIYAH MACUN CEKTIR AYNI SEY .
|
||
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.
|
||
batur_us
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
camı açtırıpda mı çekilmesi lazım yoksa dışındanda çeksek olur mu?
|
||
2004 206 1.4 X-Line
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |