![]() |
|
206 cd çalar satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 02:52 |
||
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
iversonefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iversonefe
||
Merhabalar,
Benim aracımın cd çaları bozuk sadece radyosu çalışıyor bu sebeple yeni cd çalar alıp ikisinden bir sağlam teyp yapmak istiyorum. Elinizdeki cd çaları ne kadara vermeyi düşünüyosunuz? İyi günler... |
|||
![]() |
|||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaslar bende de orjinal cd çalar var.. isteyenler bana pm atabilir.. 2006 model feline aracımdan cıkma..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
direksiyondaki çubuğu kullanmam daha iyi |
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
aynen aparatlar var ama özrü kabahatinden büyük ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 26 Mayıs 2013 Saat 23:34 |
|||
![]() |
|||
||
direksiyon kumandası uyumlu olsun diye aparat satıyorlar ama onun da parası 100 lira civarı |
|||
![]() |
|||
rahmcaglayan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Konum: BARTIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmcaglayan
||
aynı sıkıntı bendede var işte değiştirdim bi jvs taktım ama koldan kumanda edemediğimiz için sarmadı beni birde görüntü bozdu hoşnut olmadım sonra orjinal aramaya başladım :D:D:D
|
|||
RAHMİ ÇAĞLAYAN
|
|||
![]() |
|||
||
Valla bende orjinal cd çalar istiyorum ama fiyatlar 2. el teyp için fazla geliyor bana. Direksiyon kumandasını kullanamasam da sıfır piooner sony teyp alıp takarım daha iyi. sölemeye utanıyorum ama :D kasetçalarım var. İlk fırsatta değiştireceğim. Düzenleyen hLL 206 - 26 Mayıs 2013 Saat 23:21 |
|||
![]() |
|||
rahmcaglayan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Konum: BARTIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmcaglayan
||
siz ne kullanıyorsunuz aracınız da
|
|||
RAHMİ ÇAĞLAYAN
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmcaglayan
||
baktım ama fiyatlarıı baya uçuk geldiler 100 tl ye var ama onunda cd çaları arızalı diyor :D
|
|||
RAHMİ ÇAĞLAYAN
|
|||
![]() |
|||
||
bunlara bir göz atın isterseniz. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmcaglayan
||
pardon ya arkadaşlar varmı cd çalar ı olan 206 için orijinal
|
|||
RAHMİ ÇAĞLAYAN
|
|||
![]() |
|||
||
Usta ilan eski. SATILMIŞ.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmcaglayan
||
cd çalar duruyor mu acaba eğer duruyorsa bana irtibat numarası gönderirmisiniz
|
|||
RAHMİ ÇAĞLAYAN
|
|||
![]() |
|||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
satılmıştır..
|
|||
![]() |
|||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
fiyat en son 100 lira
Düzenleyen 206206 - 03 Mayıs 2012 Saat 01:37 |
|||
![]() |
|||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
||
resim yükleye bilirmisin arkadaşım 307 de olurmu ? birde fiyat ne oldu çektim yazmışsın?
|
|||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|||
![]() |
|||
||
simens markası
|
|||
![]() |
|||
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
||
hayırllı satıslar bı resımlerı atabılrsen sevınırım ben deıstırmek ıstıyorum kase caları
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |