![]() |
|
407 lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbgenc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 Saat 23:42 |
teşekkürler.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uyar. yol tutuşu arttırır.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
fiyatlarını mesajlagönderdim
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Ozdemir35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: Kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemir35
Arkadaşım KUMHO güzeldir.Kullanıyorum.
|
|
özdemir35
|
|
![]() |
|
mbgenc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın altantezcan yarın bana bir fiyat söylerseniz çok sevinirim.ayrıca sayın KenBlockJR 225.55.16 407 ye uyarmı?ve ne gibi artılar sağlar.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
kumho
tabikide |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
ben olsam 225/55/16 alırım
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
ayrıca fiyat olarak aralarında pek fark yok ben yerinizde olsam kumho petlas vs yerine pirelli lassa ceat vs bakarım isterseniz yarın akşam size fiyat sunabilirim ceat kumho ve pirelli olarak
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
ben pirelli bayisinde muhasebeci olarak çalışıyorum ve petlası değil kumhoyu tafsiye ederim
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
YARDIMMMMM...
|
|
![]() |
|
ayrıca sizce sıfır lastiklerde petlasmı kumho mu daha iyidir?
|
|
![]() |
|
slm arkadaşlar peugeot 407 aracıma çıkma lastik arıyorum ebatlar 205.60.16 ellinde olan varmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |