![]() |
|
Yere yakın (Alçak) Araçlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2012 Saat 22:44 |
Merhaba arkadaşlar, aracında spor yay olan ve yere yakın olan araçlarınızı nasıl koruyorsunuz? bende 5cm yay var 206 kullanıcısıyım aracım eskisine göre fazla alçak, tümseklerden yavas geçiyorum oralarda sıkıntı olmuyor fakat, eğimi olan garaj çıkışlarında ya da girişinde aşağı dogru 1-2 metre eğimi olan alanlardan çıkış yaptığımda altını sürttüğümü fark ettim. canım baya bi sıkıldı sırf bu sebepten iş yerimin garajı olmasına ragmen arabayı sokaga bırakıyorum. benim gibi sıkıntı yaşayan var mı, ya da herhangi bir çözüm öneren var mı( tabi yayları söktür demekten başka:) )
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gül ve diken meselesi sevıyorsan katlanacaksın kardes:)
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
girebildiğin kadar çapraz gir aynı anda iki tekerlek aynı hizada olmasın cok egım yoksa kurtulursn olmadı olmadı gerı gerı ınmeyı dene oda olmadı havalı süspansiyon tak:D
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
inerken sıkıntı olmuyor fakat yukarı cıkarken sürtme oluyor. dediginizden yola çıkaraktan, girerken sürtmedigine gore cıkarken geri geri cıkmayı deniyecem :) |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Capraz capraz biz alistik bugun lip takicam nasil olacak bakalim izmirin yollarida mubarek mayin tarlasi kosturarak cukura firsen ayagini kirarsin o derece:) valla sokak arasi 1 vites gitmek bazen benide yoruyor ama arkadasin dedigi gibi gulu sewen dikenine katlanir
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Lip dediginiz nasil birsey oluyor, alt koruma mi?
|
|
![]() |
|
Karter koruma kullanan var mi arkadaslar? İşe yarar mi, servisle konustum montaj dahil 140 TL fiyat verdi.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Lip on tampona takiliyor karlik sakal falanda diyorlar ama bugun hevesim kacti takmicam forumdan bi arkadastan aldim polester ve ortadan kirik cikti pisman oldum takmicam
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sende bide karter korumasıdamı yok ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Bugun karter korumasini taktirdim dostalar, motorun alt bolgesini, sanzumani karteri ve bircok onemli parcanin yeraldigi bolgeyi tamamen kapatiyor, sacdan yapilmis saglam bir parca. Alcak arac kullananlara tavsiye ederim. Bugrature dostum valla bende nasil bunu taktirmadan gezmisim 1aydir bilmiyorum, arabamin altini hafif surtene kadar ihtiyac duymamistim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |