![]() |
|
Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2012 Saat 12:49 |
Öncelikle merhabalar arkadaslar,aranıza yenı katılıyorum.pejo 205 1.6 gtım var.aracımda 2.vıtesten 1.vıtese gecerken ses gelıyor,ama durdugumda vıtes gecıslerınde sıkıntı yapmıyor.mesela 4-3 yaparken bır sıkıntı yok bu neden yapar.malıyetı yuksekmıdır.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araclar yururken 2den 1e almaya ızın vermez veya zorlarsan gecırebılırsın 1. vıtese, normal yanı ses gelmesı..sadece yururken 1. vıtese izin vermez!! sorun varsa 1den 2e atarken varsa vardır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aynen hsnsn'nin dedigi gibi. Hareket halindeyken 1. vitese arac atilmaz. Eger mutlaka atmaniz gerekiyorsa tamamen durup temiz bir kalkis yapmaniz gerekir. Aksi durumlarda 2'den devam etmelisiniz.
|
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
tşkler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |