![]() |
|
ARAÇ HIZLANMASI YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rossi27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 10:10 |
Arkadaşlar 2004 model trip+otomatik 307 aracım 120-130 geçmiyor bu sorunla karşılaşan başka bir arkadaşımız warmı yardımcı olurmusunuz????
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu dediğiniz şeyin bir sürü sebebi olabilir, bu kadar bilgiyle bi fikri olacak arkadaş çıkarmı böyle uzaktan bilmiyorum umarım vardır
|
|
![]() |
|
rossi27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
şanzıman yağından olabilir ve selonoidlerin değişmesi gerektiğini söylediler ama yinede tam bilgi alamadım |
|
![]() |
|
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ustaya gösterdiniz mi hocam?
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
selenoid olsa baska hatalar verir bence
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araçta antipulition fault hatası görünüyormu ? kalkışlarda araç nasıl ? çekişte düşüş varmı ? aracın gazına ne kadar yüklenirseni araç bağırıyor ama gitmiyor gibi problemi varmı ?
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |