![]() |
|
206 GTi sunroof |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 09:48 |
|
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez sanırım. Dün işyerime arabayla gittim erken çıkacağım için. Sabah arabayı bıraktım ve şirket aracına binerek satışa çıktım. Piyasadayken şirketten bir telefon geldi ve aracının üst camı patlamış dediler hemen şirkete döndüm ve camın patlamış içinin dışının komple cam olduğunu gördüm polis'e haber verdim parmak izine baktılar kamera kayıtlarına baktılar ama aracı koyduğum yeri tam göremiyordu polis kendi kendine patlayacağından şüphelendi ancak sorduğum peugeot servisleri böyle birşeyin imkansız olduğunu söyledi. Araçta kasko olmadığı için kendim cebimden ödeyeceğim. Bu bahtsızlığımı paylaşmak istedim 1 ay böyle kalacak araç ne yaparım bilemiyorum.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imkansiz diye birsey yok ama ihtimali cok cok cok dusuk. Nasil bir yerde park halindeydi? Yol kenari felan ise bir sekilde zor da olsa tas felan sicramis olabilir mi? Her ne olursa olsun sigorta kapsamiyor mu bunu? Gecmis olsun. |
||
![]() |
||
data123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
zorunlu sigorta karsi tarafin masrafini karsiliyor diye biliyorum. kendi aracinla ilgili bu tarz sorunlari kasko karsiliyor, yani buyuk ihtimal cepten karsilanacak bu. Cok mu masrafli birsey?
|
||
307 1,6 HDI Premium
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Turkiye'deki durumu bilmiyorum ama buradaki sigortalar vandalizmi de kapsarlar. Bu kapsamda karsilanabilecegini dusunmustum. |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hiç bir sigorta yada kasko sunroof camını ödemez pahalı oldugu ıcın benım kaskomda var sıgortamda altta dipnot olarak yazar :) eger hava cok sıcaksa ve cam genlesme sonucu bu halde olabılır tasta sıcrasa sanmıyorum bu kadar cabuk kırılcagını
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Diğer yandan hem eşimin aracının hemde benim diğer aracımın kasko poliçelerini tekrardan bir gözden geçirdim böyle bir ibareye rastlamadım.Her ikisi de cam tavan+sunroof lu. Kaskonuz full ise karşılamamak diye bir mantık yok. Benim her iki aracım da full kasko+ sıfır teminat (kaza sonrasında pert olduğu anda o günün piyasadaki muadil modelinin 0 km parasını ödemek zorunda)
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sigortacıya sordum. Polis tutanakları var ancak hiçbir şekilde sigorta karşılamıyor. Kaza esnasında karşı tarafınkini karşılarmış bizim sigorta. Ben yaptırmak durumundayım 2. ellerine bakıyorum şu an çıkma arayışındayım çıkması da çok zor bulunuyor. Sonuçta araba pert'e çıktığında camı da kırılıyor haliyle o yüzden zor. 1-2 kişiyle görüştüm en düşük 400 diyen var 800'e 1500'e kadar duydum. bakalım. Keşke hileli kaza gösterseydim diye düşünmedim değil, ama o da bir şekilde benden çıkardı diye düşündüm.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
data123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
gecmis olsun kardes o olaylara sakin girme, maneviyat daha onemli, 3 kurusluk dunyada yasiyoruz. 400 lira 500 lira fazla birsey degil. Bak ben volant debriyaj degistirecegim pazartesi gunu, sadece iscilige o parayi verecegim. 900 tl ye parcalari aldim. olacagi var oluyor malesef. insanlar icin butun bunlar.
|
||
307 1,6 HDI Premium
|
||
![]() |
||
|
Volant ve debriyaj seti Sahin Peugeot'ta indirimli hatirlatayim dedim ![]() |
||
![]() |
||
morbeyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: talılmak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
ibrahim kardeşim sanrof camım war elimde bir adet panaromik irtibata gecersen görüşürüz.....
|
||
![]() |
||
|
oradan aldim zaten )) fiyat baya iyiymis, 450 ye aldim volanti. baska sitelerde bir goz gezdirdim 700 800 den parca fiyatina kapi aciyorlar. ben 900 tl ye sunlari aldim. debriyaj volant triger tum filtreler |
||
307 1,6 HDI Premium
|
||
![]() |
||
|
Cok guzel fiyat bence. Gecen gun aldim 95 lira verdim demeyin sakin ![]() Düzenleyen koliva - 08 Nisan 2012 Saat 22:03 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Şu an durumum biraz sıkışık mayıs başı maaş'ı alınca irtibata geçelim panaromic demişsiniz ama bendeki panaromic değil yarım sunroof yani Skyroof adı altında geçiyor. yanı açılır kapanır şekilde. |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
inan suratım ekşikeyerk okudum çünkü bu lanet cam o kadar pahalıki sanki altın kaplama arkadaş yazıktır günahtır yahu..ben nereye parkedersem parkediyim sırf bu sunroof belasına hep bakarım boşluk bi yer varsa orayı seçerim ama şimdi daha da dikkatli olacağım.çok büyük geçmiş olsun
|
||
2004 Quiksilver
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Başınıza gelmemesi dileğiyle. Teşekkürler.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
![]() ![]() |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
Kardeşim gecmiş olsun. bende sunroof camı aramaktan bıktım. Bulduysamda almaktan vazgectım 800 tl' den aşşaği yok. Body kitcilere gittim. Mika yaptirmayi düşündüm, hiç yok kırılırsa cebimizi fazla yakmaz dedım. Ama adamlar yapamayacaklarını söylediler cam bombeliymiş.. Bunun yanı sıra araştirmalarima göre 1 sitede buldum 206 sunroof camı adı altında geciyor cam. Ama 206 gti içinmi anlayamadım yani acilir tavanmi değilmi emin olamadım camın resmini yüklüyorum şimdi, siz arkadaşlarimda bi göz atarsanız işinimizi görürse alabiliriz. umarım faydası olur sanada, ibrahim kardeşim. Kapalı sistem olsa bile ben bu camı alsam en azından tavan acik olarak durmaz yağmur kar vs. eğer araca monte edilebiliyorsa, bu cam cok uygun fiyatlı 450 TL. Ama full kapalı sistem camına benziyor.. yani sürgü ayakları yok gibi. ben pek göz kestiremedim.
![]() Düzenleyen xpyhre - 13 Nisan 2012 Saat 01:12 |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
bu alınabilir uyarda sıkıntı olmaz bende ayakları da mevcut eskisinden kırılan parça duruyor. Bu üst tarafından çekmiş alt tarafında vardır ayakları diye düşünüyorum yine de bir görüşmeniz lazım. Ben de buldum aslında bu fiyata ancak ay başını bekliyorum.
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
morbeyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: talılmak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
arkadaşlar sanrof camı mevcut elimde orjinal ...
|
||
![]() |
||
frost ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
çok geçmiş olsun bende de 206xt var sunrooflu hala.
2 sene önce aracımdan çalınmıştı sunroofu. normalde otoparka bırakırdım bir gece evin önüne bıraktım ertesi sabah düğün arabası yapacaktık arabayı üşendim otoparka gitmeye de gece gece. ertesi sabah bir kalktım sunroof yok. motoru yerinde duruyordu sağlam sadece camı söküp almışlar. kasko karşıladı gerçi de baykaralar 1 ay bekleme süresi ve 3200 lira masraf çıkarmıştı, sonra başka bir yerden kasko yaptırdı daha ucuza 3 gün içinde. amma velakin ondan sonra sunroofla ilgili şikayetlerim arttı. 80-90dan sonra rüzgar sesi gelmeler, çukurdan geçerken tıkırdıamalar fln. aynı servise 2 yıl içerisinde 3 kere daha gittim sunroof sıkıntısına. yani diyeceğim bu meret arabaya yakışıyor yakışmasına da derdi hiç bitmiyor. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |