Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 GTi sunroof
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 GTi sunroof

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibrahim YILDIZAK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 GTi sunroof
    Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 09:48
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez sanırım. Dün işyerime arabayla gittim erken çıkacağım için. Sabah arabayı bıraktım ve şirket aracına binerek satışa çıktım. Piyasadayken şirketten bir telefon geldi ve aracının üst camı patlamış dediler hemen şirkete döndüm ve camın patlamış içinin dışının komple cam olduğunu gördüm polis'e haber verdim parmak izine baktılar kamera kayıtlarına baktılar ama aracı koyduğum yeri tam göremiyordu polis kendi kendine patlayacağından şüphelendi ancak sorduğum peugeot servisleri böyle birşeyin imkansız olduğunu söyledi. Araçta kasko olmadığı için kendim cebimden ödeyeceğim. Bu bahtsızlığımı paylaşmak istedim 1 ay böyle kalacak araç ne yaparım bilemiyorum.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 10:51

Imkansiz diye birsey yok ama ihtimali cok cok cok dusuk. Nasil bir yerde park halindeydi? Yol kenari felan ise bir sekilde zor da olsa tas felan sicramis olabilir mi? Her ne olursa olsun sigorta kapsamiyor mu bunu?
Gecmis olsun.
Yukarı Dön
data123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı data123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 11:07
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Imkansiz diye birsey yok ama ihtimali cok cok cok dusuk. Nasil bir yerde park halindeydi? Yol kenari felan ise bir sekilde zor da olsa tas felan sicramis olabilir mi? Her ne olursa olsun sigorta kapsamiyor mu bunu?
Gecmis olsun.

zorunlu sigorta karsi tarafin masrafini karsiliyor diye biliyorum. kendi aracinla ilgili bu tarz sorunlari kasko karsiliyor, yani buyuk ihtimal cepten karsilanacak bu.
Cok mu masrafli birsey? 
307 1,6 HDI Premium
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 11:24
Orjinalini yazan: data123 data123 Yazdı:

zorunlu sigorta karsi tarafin masrafini karsiliyor diye biliyorum. kendi aracinla ilgili bu tarz sorunlari kasko karsiliyor, yani buyuk ihtimal cepten karsilanacak bu.
Cok mu masrafli birsey? 

Turkiye'deki durumu bilmiyorum ama buradaki sigortalar vandalizmi de kapsarlar. Bu kapsamda karsilanabilecegini dusunmustum.
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 11:31
hiç bir sigorta yada kasko sunroof camını ödemez pahalı oldugu ıcın benım kaskomda var sıgortamda  altta dipnot olarak yazar :) eger hava cok sıcaksa ve cam genlesme sonucu bu halde olabılır  tasta sıcrasa sanmıyorum bu kadar cabuk kırılcagını 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 12:23
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

hiç bir sigorta yada kasko sunroof camını ödemez pahalı oldugu ıcın benım kaskomda var sıgortamda  altta dipnot olarak yazar :) eger hava cok sıcaksa ve cam genlesme sonucu bu halde olabılır  tasta sıcrasa sanmıyorum bu kadar cabuk kırılcagını 

Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.

Diğer yandan hem eşimin aracının hemde benim diğer aracımın kasko poliçelerini tekrardan bir gözden geçirdim böyle bir ibareye rastlamadım.Her ikisi de cam tavan+sunroof lu. Kaskonuz full ise karşılamamak diye bir mantık yok. Benim her iki aracım da full kasko+ sıfır teminat (kaza sonrasında pert olduğu anda o günün piyasadaki muadil modelinin 0 km parasını ödemek zorunda) 
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 13:12
Sigortacıya sordum. Polis tutanakları var ancak hiçbir şekilde sigorta karşılamıyor. Kaza esnasında karşı tarafınkini karşılarmış bizim sigorta. Ben yaptırmak durumundayım 2. ellerine bakıyorum şu an çıkma arayışındayım çıkması da çok zor bulunuyor. Sonuçta araba pert'e çıktığında camı da kırılıyor haliyle o yüzden zor. 1-2 kişiyle görüştüm en düşük 400 diyen var 800'e 1500'e kadar duydum. bakalım. Keşke hileli kaza gösterseydim diye düşünmedim değil, ama o da bir şekilde benden çıkardı diye düşündüm.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
data123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı data123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 14:27
gecmis olsun kardes o olaylara sakin girme, maneviyat daha onemli, 3 kurusluk dunyada yasiyoruz. 400 lira 500 lira fazla birsey degil. 
Bak ben volant debriyaj degistirecegim pazartesi gunu, sadece iscilige o parayi verecegim. 900 tl ye  parcalari aldim. olacagi var oluyor malesef. insanlar icin butun bunlar.

Orjinalini yazan: ibrahim YILDIZAK ibrahim YILDIZAK Yazdı:

Sigortacıya sordum. Polis tutanakları var ancak hiçbir şekilde sigorta karşılamıyor. Kaza esnasında karşı tarafınkini karşılarmış bizim sigorta. Ben yaptırmak durumundayım 2. ellerine bakıyorum şu an çıkma arayışındayım çıkması da çok zor bulunuyor. Sonuçta araba pert'e çıktığında camı da kırılıyor haliyle o yüzden zor. 1-2 kişiyle görüştüm en düşük 400 diyen var 800'e 1500'e kadar duydum. bakalım. Keşke hileli kaza gösterseydim diye düşünmedim değil, ama o da bir şekilde benden çıkardı diye düşündüm.
307 1,6 HDI Premium
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 14:32

gecmis olsun kardes o olaylara sakin girme, maneviyat daha onemli, 3 kurusluk dunyada yasiyoruz. 400 lira 500 lira fazla birsey degil. 
Bak ben volant debriyaj degistirecegim pazartesi gunu, sadece iscilige o parayi verecegim. 900 tl ye  parcalari aldim. olacagi var oluyor malesef. insanlar icin butun bunlar.

Volant ve debriyaj seti Sahin Peugeot'ta indirimli hatirlatayim dedim Smile
Yukarı Dön
morbeyaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı morbeyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 19:32
ibrahim kardeşim sanrof camım war elimde bir adet panaromik irtibata gecersen görüşürüz.....
Yukarı Dön
data123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı data123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 21:54
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Volant ve debriyaj seti Sahin Peugeot'ta indirimli hatirlatayim dedim Smile

oradan aldim zaten )) 
fiyat baya iyiymis, 450 ye aldim volanti. baska sitelerde bir goz gezdirdim 700 800 den parca fiyatina kapi aciyorlar. 
ben 900 tl ye sunlari aldim.
debriyaj
volant
triger
tum filtreler

307 1,6 HDI Premium
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 22:02

oradan aldim zaten )) 
fiyat baya iyiymis, 450 ye aldim volanti. baska sitelerde bir goz gezdirdim 700 800 den parca fiyatina kapi aciyorlar. 
ben 900 tl ye sunlari aldim.
debriyaj
volant
triger
tum filtreler

Cok guzel fiyat bence.
Gecen gun aldim 95 lira verdim demeyin sakin LOL

Düzenleyen koliva - 08 Nisan 2012 Saat 22:03
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 22:36
Orjinalini yazan: morbeyaz morbeyaz Yazdı:

ibrahim kardeşim sanrof camım war elimde bir adet panaromik irtibata gecersen görüşürüz.....

Şu an durumum biraz sıkışık mayıs başı maaş'ı alınca irtibata geçelim panaromic demişsiniz ama bendeki panaromic değil yarım sunroof yani Skyroof adı altında geçiyor. yanı açılır kapanır şekilde.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
tazmaniac Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı tazmaniac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2012 Saat 23:16
inan suratım ekşikeyerk okudum çünkü bu lanet cam o kadar pahalıki sanki altın kaplama arkadaş yazıktır günahtır yahu..ben nereye parkedersem parkediyim sırf bu sunroof belasına hep bakarım boşluk bi yer varsa orayı seçerim ama şimdi daha da dikkatli olacağım.çok büyük geçmiş olsun
2004 Quiksilver
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 22:33
Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

inan suratım ekşikeyerk okudum çünkü bu lanet cam o kadar pahalıki sanki altın kaplama arkadaş yazıktır günahtır yahu..ben nereye parkedersem parkediyim sırf bu sunroof belasına hep bakarım boşluk bi yer varsa orayı seçerim ama şimdi daha da dikkatli olacağım.çok büyük geçmiş olsun

Başınıza gelmemesi dileğiyle. Teşekkürler.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 22:39

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
xpyhre Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Aralık - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xpyhre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 01:08
Kardeşim gecmiş olsun. bende sunroof camı aramaktan bıktım. Bulduysamda almaktan vazgectım 800 tl' den aşşaği yok. Body kitcilere gittim. Mika yaptirmayi düşündüm, hiç yok kırılırsa cebimizi fazla yakmaz dedım. Ama adamlar yapamayacaklarını söylediler cam bombeliymiş.. Bunun yanı sıra araştirmalarima göre 1 sitede buldum 206 sunroof camı adı altında geciyor cam. Ama 206 gti içinmi anlayamadım yani acilir tavanmi değilmi emin olamadım camın resmini yüklüyorum şimdi, siz arkadaşlarimda bi göz atarsanız işinimizi görürse alabiliriz. umarım faydası olur sanada, ibrahim kardeşim. Kapalı sistem olsa bile ben bu camı alsam en azından tavan acik olarak durmaz yağmur kar vs. eğer araca monte edilebiliyorsa, bu cam cok uygun fiyatlı 450 TL. Ama full kapalı sistem camına benziyor.. yani sürgü ayakları yok gibi. ben pek göz kestiremedim.

Düzenleyen xpyhre - 13 Nisan 2012 Saat 01:12
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 21:34
bu alınabilir uyarda sıkıntı olmaz bende ayakları da mevcut eskisinden kırılan parça duruyor. Bu üst tarafından çekmiş alt tarafında vardır ayakları diye düşünüyorum yine de bir görüşmeniz lazım. Ben de buldum aslında bu fiyata ancak ay başını bekliyorum.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
morbeyaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı morbeyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 18:05
arkadaşlar sanrof camı mevcut elimde orjinal    ...
Yukarı Dön
frost Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı frost Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 22:33
çok geçmiş olsun bende de 206xt var sunrooflu hala.
2 sene önce aracımdan çalınmıştı sunroofu. normalde otoparka bırakırdım bir gece evin önüne bıraktım ertesi sabah düğün arabası yapacaktık arabayı üşendim otoparka gitmeye de gece gece. ertesi sabah bir kalktım sunroof yok. motoru yerinde duruyordu sağlam sadece camı söküp almışlar. kasko karşıladı gerçi de baykaralar 1 ay bekleme süresi ve 3200 lira masraf çıkarmıştı, sonra başka bir yerden kasko yaptırdı daha ucuza 3 gün içinde. amma velakin ondan sonra sunroofla ilgili şikayetlerim arttı. 80-90dan sonra rüzgar sesi gelmeler, çukurdan geçerken tıkırdıamalar fln. aynı servise 2 yıl içerisinde 3 kere daha gittim sunroof sıkıntısına. yani diyeceğim bu meret arabaya yakışıyor yakışmasına da derdi hiç bitmiyor. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 926 1 VedatAkçay
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2463 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 67 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9296 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 311 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 147 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 138 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 327 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 219 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6811 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 151 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 162 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 159 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 740 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 216 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 204 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 897 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 353 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 576 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 419 0 leow
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
kralex18 2
TİMSAH 71 2
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English