![]() |
|
307 Yol Bilgisayarı Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 19:00 |
Mrb arkadaşlar 1 hafta önce 2005 model 307xt aldım yol bilgisayarı ekranım karıncalı gösterio kronik arızaymış bu bildiğim kadarıyla yenisini almayı düşünüyorum asıl sorum şu yeni 308 lerde yol bilgisayarı ekranı büyük renkli ekran tv gibi bişiy 308lerdemi hangi modelde tam olarak bilmiyorum yanlış olmasın. ben o ekrandan alıp taktırsam uyum sağlarmı bütün fonksiyonlarıyla çalışırmı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
zannediyorum ki onların baglantıları farklı
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi oldugunu varsayalim iyi para isterler o ekrana
![]() Iyi para vermek isterseniz sizin kendi araciniz icin uretilmis olanlar var. Onlara da bakabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Olmaz, uyumsuz iki ekran,soketler v.s farklı.İsterseniz sıfır alın istereniz çıkma alın.Sitede çıkma ürün satanlar mevcut.
|
|
![]() |
|
aresavas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Alışveriş kısmını bir kontrol etmenizi tavsiye ederim. Özgür derdinize derman olacaktır ;)
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
[QUOTE=fatih.ctk]Mrb arkadaşlar 1 hafta önce 2005 model 307xt aldım yol bilgisayarı ekranım karıncalı gösterio kronik arızaymış bu bildiğim kadarıyla yenisini almayı düşünüyorum asıl sorum şu yeni 308 lerde yol bilgisayarı ekranı büyük renkli ekran tv gibi bişiy 308lerdemi hangi modelde tam olarak bilmiyorum yanlış olmasın. ben o ekrandan alıp taktırsam uyum sağlarmı bütün fonksiyonlarıyla çalışırmı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim[/QUO
rt3 den bahsediyorsunuz siz. işiniz çok zor :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
vala çok güzel duruo ayrıca para vermiycem aldıgım şeye peugeot servis müdür tanıdık. kazalı pert araç geldiğinde servise. söktürüp vericek bana öle bi avantajım var ama olmuyomuş ne yazikki :( üzüldüm şimdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
bişiydaha soriyim yeni konu açmadan peugeot 'da yeniyim malum arabanın huyunu suyunu bilmiyorum daha sizlerden öğrenicem inş . şu an arabamda kış lastikleri var 16inc jant var kış lastiklerini yazında kullansam yakıtta aracın performansında yol tutusunda falan kötü yönde bişiy olurmu yaz lastiği alsam hangi ebatta almalıyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |