![]() |
|
Shell. Bp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 10:33 |
|
10 tl lik 20 tl lik yakıt aldım diyipte ibre oynamadı diyenlere hasta oluyorum.arkadaşl hiçbi kullanım klavuzu açıp okumassın bu arabaya 7 lt nin altında mazot koyduğunda bu algılanamaz hatta bunu 2 3 kere yaparsan ki ben yaptım servise gidip deponu resetlettirmen gerekir.ayarı bozuluyor koyuyorsun mazotu hatta fullluyorsun genede ibre kalkmıyor
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mazot konusunda ataşehir memorial karşısındaki shell çok iyi..tavsiye ederim...en iyi dizel yakıtından koydurun ayrıca..
|
||
![]() |
||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
|
bu benzin konusunda kafam cok karısık ne yalan söyleyim . herkez shell diyor ama araç yadırgadı shell i sanki performans düştü cünkü
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şöyle bişey biliyorum, mesela gittiniz benzin istasyonuna 100 Tl lik yakıt dediniz ve dolum başladı. Herşey normal dimi ama ekranda sayacın kaçtan başladığını görmediniz. Bu demek oluyorki önceki müşterinin mazotunu eksiksiz verdi ama sizin sayacı kaldığı yeren devam ettirdi. bide buna dikkat edin derim ben !
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
|
bizim burada arkadaşım 307sine BPden benzin aldı benzin pompasını değiştirmek zoorunda kaldı ;(
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Tavsiye olunur abim.
![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Geçen bp den aldım arabanın nevri döndü resmen.Arkadaşlar ben testimi kendim yapıyorum.Sizede anlatayım işinize yarar belki.1 litrelik kola kutusu alıp düz zemin en üstten olduğu yere işaret koyuyorum.Sonra kolayı afiyetle içiyorum.
![]() |
||
![]() |
||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
Gemlikten Bursa'ya doğu gelirken Engürücük mevkii var, Rampayı indikten sonra hemen sağdaki Opet istasyonu. Ahmet Çelik Petrol.. Burdan yakıt almayın |
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
Pompadan gelen hortumla tabancanın birleştiği yerde şeffaf bir kısım var, burdan yakıtın geçtiğini görüyoruz, ama bazen ordan hava kabarcıklarının geçtiğini görüyorum, çoğu zaman öyle bişey yok, arada oluyor, acaba çokmu paranoya yaptım
![]() |
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Deponun kapağını bizzat kendim açarım ve bir gözüm pompacıda bir gözüm pompanın ekranında olur.
![]() ![]() Yakıt dolumu bittikten sonra ödeme yapılır. Zaten öyle olması lazım.Yakıt dolumu bittikten sonra fiş çıkıyor.Pompa fişini aldıktan sonra ödemenin yapılması lazım.Doğrusu budur. ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Aralık 2011 Saat 14:08 |
||
![]() |
||
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
Geçenler de haberlerde dikkatimi çekti tesadüf .Adamlar öyle bir tezgah kurmuşlar akıllara zarar .. shell in istasyonu istanbul da yerini söylemedi pompanın yanında bitişiğin de çöp kovaları olur , onların içine bidon yerleştirmişler müşteri yanaşıyor aracıyla atıyorum 50 tl veya 100 tl yakıt istiyor sonra kredi kartıyla ödeme yapmak için içeri gidiyor , pompacı arkadaşta ilk önce çöp bidonuna akıtıyor yakıtın bir miktarını sonra da depoya dolduruyor .. belli aralıklarla da çöpün içindeki dolan bidonları kendi araclarının bagajında bulunan daha büyük bidonlara aktarıyorlar ve işlem yeniden başlıyor .. bir günde yaklaşık 200 - 250 litre yakıt kaçırıyorlarmış .. sizde bu kurbanlardan olabilirsiniz.. aracınızın başından ayrılmayın yakıt doldururken..
|
||
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Araç dizel olduğu için Total den alıyorum. Excellium eurodiesel performans motor sesi çok farkediyor
onu söyleyeyim. Fakat her total istasyonuna güvenmeyin.Daha doğrusu bu iş markada değil istasyonda bitiyor.Kar oranını yükseltmek için sahtekarlığa başvuruyorlar. Markaya değil istasyona bakmak lazım. Yakıtı şehir merkezlerine yakın olan ve bilinen yerlerden almak gereklidir. |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
valla bendede tam tersi oluyo saçma ama bp'den veya opetten ne zaman alsam daha az gidiyo ama shellden aldığım zamanlar hem performans olarak hemde nedense daha çok km gidiyo bence shell 1 numara
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bu işlerde markadan ziyade istasyon önemli bence shell çoğu yerde iyi yakıt satar, bende bp den dizel clioma aldığım mazot yüzünden komple motor yaptırmak zorunda kalmıştım.
|
||
![]() |
||
|
Şehirler arası yoldan bir istasyondan aldıysanız bir üçkağıda düşmüş olabilrsiniz. Bende hep Opetten alırım yakıtımı, ama 3 gün önce şehirler arası yolda lamba yanınca ilk gördüğüm opete girdim, 50 tl lik mazot aldım, baktım ibre olması gereken yerde değil. pompacıya söyledim, abi yükselcek o merak etme dedi. 60 km yol gittikten sonra yine lamba yandı :) www.sikayetvar.com' a yazayım dedim, tesadüfen gördüm ki aynı istasyonu benim gibi iki kişi daha şikayet etmiş.
|
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
|
bu arada bilenler bilir. shell koyuncu petrol. bp erol petrol
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar İnanırmısınız Hep Bp den alıyorum Mazotu ama yolum shell e düştü pazar günü 50 tllik aldım bugun bitti. doğru düzgün km bile yapmadım ama hergün aynı gittiğim yolu aynı 50 tllik mazotla tam bir hafta gidip geliyorum... nekadar saçma . performansı bile düştü aracın . aksam üstü gittim bp den aldım tekrar araç bir süre sonra kendine geldi.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |