|
Xenon Far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umuthoca
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 Saat 11:43 |
Merhabalar arkadaşlar...
Birkaç gün öncesine kadar satmayı düşündüğüm 2006 model 206 HDI aracımı satmaktan vazgeçip biraz aksesuar eklemeye karar verdim mütevazi olarak. İlk olarak çelik jantla işe başladım ve orjinal pejo jantı bulup taktım. Şimdi de xenon far takmayı düşünüyorum ama bu konuda cahilim oldukça. En iyi performansı en uygun fiyata nereden bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
So close...
|
|
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ucuza kaliteli mal almazk oldukça zor işdir.Sadece kaliteli malı bıraz hesaplı alabılırsınız.Xenon marka olarakta Mtec tavsiye ederim.Slim balans oldukça kaliteli ve orjinal japon malıdır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
umuthoca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok ucuza mal etmek gibi bir niyetim yok kalitesiz olması pahasına...
Sadece kaba tabirle kazık yememek için uğraşıyorum. Nereden kaça bulabileceğimi tarif edebilecek olan varsa sevinirim.
|
|
So close...
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aklında bulunsun katı suretle aracının orjınal farı merceklı far degılse asla ve asla xenon takma ! nedenı ıse hem trafık ekıplerı buna musade etmemekte hemde onunde gıden yada karsıdan gelen arac surucusune oldukca zarar verırsın allah muhafaza kaza bıle yaptırabılırsın ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracında mercek yoksa eğer xenon taktırdıkdan sonra kesinlikle far ayaraı yaptır.
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
angel + xenon:))
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni konu açmayayım 206 icin angel + xenon düsünüyorum marka fiyat olarak ne önerirsiniz?
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
angellara burdan bakabilirsinhttp://www.eliftuning.com/Angel-Eyes-ve-Ledli-Farlar/PEUGEOT-1730
xenon olarakta yukarda arkadaslar yazmıs mtec öneririm bende ve aracımda mtec kullanıyorum
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
umuthoca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar ama dedim ya çok bilgili değilim diye, benim aracın farları mercekli mi bilmiyorum ben. 2006 model HDI x-design 206 sahibiyim. Mercek yok sanırım ???
|
|
So close...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |