![]() |
|
Spor helezon ve Jant-Lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:23 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar...
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
yayların markası nedir kaç cm acaba ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
![]() ![]() ![]() ![]() |
okan bey üzerinde spirngli bişey yazıyo ben pek anlamıyorum kaç cm olduğu hakkındada bilgim yok :) ama sapa sağlam ve çok şık gözkyor takınca tabi çukurlardan kaçma oyununu seviyosanız:)
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
wol_kan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Şubat - 1979 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
yaylar satıldımı arkadaşım yaylara ne kadar diyosun
|
|
aslan kral 306 1.8
|
|
![]() |
|
erdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-14-kormetal-temiz-4x100-acil-satilik-80271512/detay/ bu jant 2000 model 206 ya olurmu
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Merhaba arkadaşım.206 nın orjinal bijon aralığı 4x108 dir.Bu jantları aldığın zaman bir takım(4 adet ) flanş alman gereklidir.Flanş yardımıyla senin arabana takılır diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
yaylar hala elimde volkan
|
|
![]() |
|
wol_kan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Şubat - 1979 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
306 ya olurmu onlar
|
|
aslan kral 306 1.8
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
ben 307 den cıkardım olur sanırım onların aynı diye biliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |