![]() |
|
Selenoidleri değiştirdim ve süper oldu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 18:45 |
Arkadaşlar merhaba nihayet 307 aslanın elektro vana ve basınç sensörü değişti.
Toplam fiyat 650 4 lt yag 2 selenoid 1 adet basınç sensörü(vites geçiş devir aralığı hesaplayıcı) ve işçilik. Aracım şimdi yağ gibi şükürler olsun Aracımı seviyorum.KOnyada bu işi yapan ustanın adı ve yerini isteyenlere verebilirim.(orjinal 14 versiyonu yetkili servisle aynı yazılımla birlikte) Adamlar hem genç hem güleryüzlü ve sizi ziyadesi le bilgilediriyorlar.Aklınızda soru işareti kalmıyor.Aracımı şimdi bu hali ile 2 kat daha çok seviyorum.Saygılar.. |
|
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun. Insanin aracina keyifle binmesinden baska daha guzel bir duygu yok.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun bende o duyguları çok yasadım iyi bilirim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Cidden çok doğru ,Araba hantal yerinden kalmıyor gibi kalkarken bağıran130 km yi zor gören dewamlı arıza veren bi makineydi ve satmama ramak kalmıştı.
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
aracım 406 bva basınç sensörünün bozuk olması yağ sıcaklık göstergesinin yükselmesine sebep olur mu bilgin var mı dostum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Aracım PP 2000 ne bağlandığında bana BASINÇ TORK KONVEKTÖR ARALIKI BİLGİ HATASI VERİYORDU.
Araç vites değiştirme işini kafasına göre 3000 3500 bazen 4000 devirde yapıyordu.Senin problemin şanzıman yağının soğutulamamasından kaynaklanıyor.Bilgisayara bağlat ısı değerlerini usta kontrol eder ve çözümünü sana söyler.Büyük bir sıkıntı olmadığı düşüncesindeyim . |
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
usta hiç bir şey söyleyemedi. motor yağı sıcaklığı max dayanıyordu. en sonunda müşür bozuk olabilir dedi. kablosunu çekti şu anda bilmiyorum çıkarır mı sorun. servis ise bırak araç bir gün kalsın gibi sacma sapan cümle kurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
PP 2000 cihazına bağlattınmı çıkan sonuç nedir?Eğer sorun yağ sıcaklık müşürü ise değiştir.Ucuz bir parça.Öyle fişini çıkarttım oldu olmaz :)
|
|
|
|
![]() |
|
narkotik71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
arkadaşlar bende valfleri ankarada aydoğmuş ta 550 tl ye değiştirttim.araçta 1 yıl öncede valf değişimi yaptırmıştm.sorun tekrar edince mecbur valf değişimi oldu.dikkatimi çeken olay şu idi araç soğukken 1-2 km sonra vuruntu yapıyordu. aralıklı basınç arızası hatası verdi. 2,5 basınç değeri.ve hararet 90 derece altında idi.70_80 derece.motor ısınsa bile 90 dereceyi geçmiyordu.arızalı hali.selonoidler değişince motor ısınınca 90 ve 100 arası oldu ama motorda bende rahatladım.vuruntuda yapmıyor vites geçiş aralıkları daha seri oldu.
|
|
2003 model 307 sw ov pac
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
ustanın adını ve adresini yazarsan sevinirim bende konyadayım
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Selenoidlerin yağ kaçırması vites geçişlerinde sorun yapar ve arabayı hantallaştırır aynı sorun bizim 206 da da vard otomatik. ve araba kendini sürekli 3. viteste koruma moduna alıyordu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
konya peugeot efe karatay sanayinde.
|
|
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
bana fiyat biraz çok gibi geldi ama. hayırlı olsun kardeşim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
selonoid tanesi 110 lira (2 adet)
4 litre mobil şanzıman yağı 80 lira 1 adet basıç sensörü 200 tl işçilik 150 toplam 650tl |
|
|
|
![]() |
|
peugeot22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Peugeot larda kullanılan otomatik vites gerçekten başarılı, ve diğerlerine oranla daha az masraflı.
Selonoidler genelde çıkan bir problem ama ustasını bulunca da hem sizi hem aracınızı gerçekten rahatlatan bir sorun. Fiyat olarak uygun gözüküyor. Güle güle kullanın. |
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
|
emrefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
arkadaşlar benim arabadada otomatik vites trafikte durdugum an araba kendini kitliyor 20 sn ye sonra bi anda ileri atıyor bunun sebebi nedir .?
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
basınç sensörü baya iyi paraymış. bende düşünüyordum ama keyfe keder. km.den dolayı değitireyim diyordum.
Düzenleyen kudret_yildirim - 06 Nisan 2012 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
basınç sensörünün arızalı olduğu nereden anlaşılıyor?
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Benimde bakım zamanı geldi galiba vites geçişlerinde vuruntu başladı hafiften bir bilgisayara bağlatayım bakayım :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Konyalı ustanın numarasını alalım özelden lütfen..
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |