![]() |
|
2004 1.4 HDİ YOL BİLGİSAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 22:45 |
|
Hallettim patlak ampul sorununu .Söktüm ekranı ve elektrikçiden yenisini aldım ampulun ve değiştirdim.
![]() |
||
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
||
![]() |
||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar ben yol bilgisayarını söktüm dediğiniz gibi sağ taraftaki ampul gitmiş. Bu ampullerin özelliği nedir adı falan var mı? Bir de başka renkleri var mı biliyo musunuz?
|
||
|
||
![]() |
||
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
|
Merhaba bendede 2004 model 307 var. Aracta baska bir teyp var acaba o yuzdenmi benim ekran ayni sekilde gostermiyor. Kapi uyarisi buzlanma uyarisi herseyi gosteriyor. Ve kardesim o lanet tusu bulmak hic te kolay degil ya tam olarak parca halinde satiliyor yada yok :(
|
||
yeni pug cu :))
|
||
![]() |
||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
com2000 başlığında sorduğum sorunun cevabını buldum...
|
||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Bu soru kime?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
|
nasıl söktün o kolu?
|
||
|
||
![]() |
||
|
nereden aldınız kolu sahibindendenmi algolig kardeş 200 tl civarı daha ucuz maliyetlisi yokmu bu işin bendede aynı kolmevcut 307dimde 3derecenin altına düştüğünde ısı buzlabma riski uyarısı veriyor kapılar açıldığında açık kapıyı gösteriyor bu işi bir çözelim yardımlarınızı bekliyorum...
|
||
|
||
![]() |
||
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Benim araçta aynı sizinki gibiydi. 3 Satır ekranım vardı ama kol yoktu. Gittim kol aldım birde bilgisayardan açtırdım şimdi canavar gibi çalışıyor. O kolun sadece ucunu sağlam bulmak zor. Çıkartırken çok rahat kırılıyor. Birde alırken dikkat edin arka silecek olan versyonları var olmayanları var hangisi size uygunsa onu alın. |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Benim bu işlemi yaptığım zaman Cüneyt kardeşimiz henüz bu icadı gerçekleştirmemişti o dönemde COM2000 kollarını komple değiştirmek gerekiyordu ben çıkma olarak almıştım tamamını fakat sizinkinin sadece uç kısmı çıkıyor birde çıkmayanları var eğer çıkmayan bir kolu zorlayacak olursanız muhtemelen film şeklinde olan kablo bağlantısını koparacaksınızdır. Bunu bilerek araştırın çıkmacıları yani satıcı ile sorun yaşamayın siz sadece istediğiniz uç kısmı alacağınızı belirtin ki size komple parçayı parçalattın bunu ödemek zorundasın durumuna düşmeyin.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
peki sadece uç kısmı( arka sileceği çalıştıran kısım ) bulmak mümkün mü yoksa tüm kolu mu almamız lazım?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Belki PPlanet ile aktif edilmesi gerekiyorda olabilir fakat bir birine kısa devre ile değdirmekten diğer başlıktaki videoda gösterilen ucu butonlu olan arka cam silecek kumandasının değiştirilmesi çok daha sağlıklı bir sonuç verecektir.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
http://img607.imageshack.us/img607/7532/comkolu.png
iç kısmıbu şekilde forumda arkadaşların bahsettiği gibi o iki lehimli kısmı birbirine iletken bişeyle değdirdim ama bi değişiklik olmadı? |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
kumanda kolu da bu .Yol bilgisayarı mevcut mu sizce?Bu kolda uçtaki düğme basmıyor,arka sileceği çalıştıran kısımla beraber ileri doğru itilebiliyor.
![]() Düzenleyen koliva - 07 Nisan 2012 Saat 15:06 |
||
|
||
![]() |
||
|
Evet 3 satır dediğimiz ekran bu aracınızda 307 galiba ekran almanıza gerek yok sadece silecek kumanda kolunun ucundaki butonun var olup olmadığını tam olarak anlayın. Yani resimdeki << işaretlerinin olduğu yerde bir buton var mı? Muhtemelen yoktur COM2000 yol bilgisayarı tuşu yapımı konusunu incelemeniz gerekmekte.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Evet odur. Bu arada saniyorum ekraninizin saat tarafindaki ampulu kesilmis.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
![]() Arkadaşlar 3 satır dediğinzekran bu değil mi ?Arabamdaki bu Düzenleyen koliva - 07 Nisan 2012 Saat 14:32 |
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Onu bir resim paylasim sitesine yuklemen gerekiyor once. Ornegin http://imageshack.us/ kullanabilirsin. Ya da herhangi baska bir site. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Ben kendim çekmiş olduğum bi resmi göndermek istiyorum yani bilgisayarimda dosya olarak mevcut. Nasıl onun linkinı göndereceğim ?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Siz linki gonderin biz hallederiz. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Arkadaşlar nasıl foto ekleyeceğimi yazar misiniz . Bendeki ekranın foto sunu göndermek istiyorum ama bi türlü beceremedim?
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |