Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2004 1.4 HDİ YOL BİLGİSAYARI

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22395
Tarih: 01 Ağustos 2025 Saat 12:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 2004 1.4 HDİ YOL BİLGİSAYARI
Mesajı Yazan: teoman_40
Konu: 2004 1.4 HDİ YOL BİLGİSAYARI
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2012 Saat 22:25
   Arkadaşlar 2004 1.4 HDİ XR arabamda yol bilgisayarı özelliği olup olmadığını merak ediyorum? .        ( 3 satır bilgi ekranı dedikleri şey var ). Bir de o ekrandaki sıcaklık göstergesi bazen yanıp yanıp sönüyor bazen de sabit duruyor,bunun sebebi nedir?

-------------
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2012 Saat 22:27
o zaman vardır.3 satır genelde yol bilgisayarlı oluyor.

Mesajı Yazan: muratoner
Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2012 Saat 22:52
Silecek kolun com 2000 mi.Yani silecek kolunun uc kısmında yol bilgisayarını kumanda tusu mevcutmu?

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2012 Saat 23:01
Orjinalini yazan: muratoner muratoner Yazdı:

Silecek kolun com 2000 mi.Yani silecek kolunun uc kısmında yol bilgisayarını kumanda tusu mevcutmu?

Galiba söylediğiniz şey mevcut.Çünkü silecek kolununn uç kısmı düğme gibi basıyor ama bişey değişmiyor ekranda.  Eğer mevcutsa forumda var bi arkadaş 206 için yol bilgisayarı olayını hallettmiş,ama o  biyerde yol bilgisayarını aktifleştirdim diyo benim de yaptırmam gerekir mi?

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691

-------------

Mesajı Yazan: kiracoglu
Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2012 Saat 01:43
Benim bildiğim ve anladığım kadarıyla aracınız yol bilgisayarlı. 

-------------
2006 307 1.6HDİ KARABASAN

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2012 Saat 02:37
Orjinalini yazan: teoman_40 teoman_40 Yazdı:

Arkadaşlar 2004 1.4 HDİ XR arabamda yol bilgisayarı özelliği olup olmadığını merak ediyorum? .        ( 3 satır bilgi ekranı dedikleri şey var ). Bir de o ekrandaki sıcaklık göstergesi bazen yanıp yanıp sönüyor bazen de sabit duruyor,bunun sebebi nedir?

Silecek kolunun ucundaki dugmeye bastiginizda ekranda degisim olmuyor mu?

Sicaklik gostergesi 3 derece ve altinda yanip sonmeye baslar. Surucuyu olasi bir buzlanmaya karsi uyarir.

Mesajı Yazan: Cmoss06
Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2012 Saat 08:44
Silecek kolu ucundaki dügmeye bastıgından sıcaklık ıbaresı gelır.Bu ibare ekranda görülürse yol bilgisayarı mevcuttur.3 satır ekran alman lazım.

-------------
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer

Mesajı Yazan: Cmoss06
Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2012 Saat 09:12
Sendeki ekranda sadece tarih,saat,radyo bilgileri,kapı uyarı ve dugmeye bastıgında derece gelir.Uyarıları yazı halinde,kapı acık uyarılarını resimli ve yol bilgisayırını ıstıyorsan 3 satır PP-T40 ekran alman lazım.

-------------
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer

Mesaj Tarihi: 05 Nisan 2012 Saat 11:16
Orjinalini yazan: Cmoss06 Cmoss06 Yazdı:

Sendeki ekranda sadece tarih,saat,radyo bilgileri,kapı uyarı ve dugmeye bastıgında derece gelir.Uyarıları yazı halinde,kapı acık uyarılarını resimli ve yol bilgisayırını ıstıyorsan 3 satır PP-T40 ekran alman lazım.

3 satir ekran zaten var diyor. Acaba karistiriyor mu Smile?

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2012 Saat 11:53
Arkadaşlar nasıl foto ekleyeceğimi yazar misiniz . Bendeki ekranın foto sunu göndermek istiyorum ama bi türlü beceremedim?

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2012 Saat 11:53

Arkadaşlar nasıl foto ekleyeceğimi yazar misiniz . Bendeki ekranın foto sunu göndermek istiyorum ama bi türlü beceremedim?

Siz linki gonderin biz hallederiz.

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2012 Saat 11:59
Ben kendim çekmiş olduğum bi resmi göndermek istiyorum yani bilgisayarimda dosya olarak mevcut. Nasıl onun linkinı göndereceğim ?

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2012 Saat 12:02

Ben kendim çekmiş olduğum bi resmi göndermek istiyorum yani bilgisayarimda dosya olarak mevcut. Nasıl onun linkinı göndereceğim ?

Onu bir resim paylasim sitesine yuklemen gerekiyor once. Ornegin http://imageshack.us/ kullanabilirsin. Ya da herhangi baska bir site.

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 14:24

Arkadaşlar 3 satır dediğinzekran bu değil mi ?Arabamdaki bu

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 14:33
Evet odur. Bu arada saniyorum ekraninizin saat tarafindaki ampulu kesilmis.

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 14:36
Evet 3 satır dediğimiz ekran bu aracınızda 307 galiba ekran almanıza gerek yok sadece silecek kumanda kolunun ucundaki butonun var olup olmadığını tam olarak anlayın. Yani resimdeki << işaretlerinin olduğu yerde bir buton var mı? Muhtemelen yoktur COM2000 yol bilgisayarı tuşu yapımı konusunu incelemeniz gerekmekte.

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 14:50
kumanda kolu da bu .Yol bilgisayarı mevcut mu sizce?Bu kolda uçtaki düğme basmıyor,arka sileceği çalıştıran kısımla beraber ileri doğru itilebiliyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 15:05
http://img607.imageshack.us/img607/7532/comkolu.png

iç kısmıbu şekilde forumda arkadaşların bahsettiği gibi o iki lehimli kısmı birbirine iletken bişeyle değdirdim ama bi değişiklik olmadı?

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 15:15
Belki PPlanet ile aktif edilmesi gerekiyorda olabilir fakat bir birine kısa devre ile değdirmekten diğer başlıktaki videoda gösterilen ucu butonlu olan arka cam silecek kumandasının değiştirilmesi çok daha sağlıklı bir sonuç verecektir.

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 15:20
peki sadece uç kısmı( arka sileceği çalıştıran kısım ) bulmak mümkün mü yoksa tüm kolu mu almamız lazım?

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2012 Saat 15:43
Benim bu işlemi yaptığım zaman Cüneyt kardeşimiz henüz bu icadı gerçekleştirmemişti o dönemde COM2000 kollarını komple değiştirmek gerekiyordu ben çıkma olarak almıştım tamamını fakat sizinkinin sadece uç kısmı çıkıyor birde çıkmayanları var eğer çıkmayan bir kolu zorlayacak olursanız muhtemelen film şeklinde olan kablo bağlantısını koparacaksınızdır. Bunu bilerek araştırın çıkmacıları yani satıcı ile sorun yaşamayın siz sadece istediğiniz uç kısmı alacağınızı belirtin ki size komple parçayı parçalattın bunu ödemek zorundasın durumuna düşmeyin.

-------------

Mesajı Yazan: alcolique
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 11:07

Benim araçta aynı sizinki gibiydi. 3 Satır ekranım vardı ama kol yoktu. Gittim kol aldım birde bilgisayardan açtırdım şimdi canavar gibi çalışıyor.

O kolun sadece ucunu sağlam bulmak zor. Çıkartırken çok rahat kırılıyor. Birde alırken dikkat edin arka silecek olan versyonları var olmayanları var hangisi size uygunsa onu alın.

Mesajı Yazan: m1976k
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 18:47
nereden aldınız kolu sahibindendenmi algolig kardeş 200 tl civarı daha ucuz maliyetlisi yokmu bu işin bendede aynı kolmevcut 307dimde  3derecenin altına düştüğünde ısı buzlabma riski uyarısı veriyor kapılar açıldığında açık kapıyı gösteriyor  bu işi bir çözelim yardımlarınızı bekliyorum...

-------------
2004 madel 307 1.4 hdı XR

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 18:56
Orjinalini yazan: MemoTech MemoTech Yazdı:

Belki PPlanet ile aktif edilmesi gerekiyorda olabilir fakat bir birine kısa devre ile değdirmekten diğer başlıktaki videoda gösterilen ucu butonlu olan arka cam silecek kumandasının değiştirilmesi çok daha sağlıklı bir sonuç verecektir.

nasıl söktün o kolu?

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 19:05
Orjinalini yazan: m1976k m1976k Yazdı:

Orjinalini yazan: MemoTech MemoTech Yazdı:

nasıl söktün o kolu?

Bu soru kime?

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 19:17
com2000 başlığında sorduğum sorunun cevabını buldum...

-------------

Mesajı Yazan: mbuyukavci
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 20:02
Merhaba bendede 2004 model 307 var. Aracta baska bir teyp var acaba o yuzdenmi benim ekran ayni sekilde gostermiyor. Kapi uyarisi buzlanma uyarisi herseyi gosteriyor. Ve kardesim o lanet tusu bulmak hic te kolay degil ya tam olarak parca halinde satiliyor yada yok :(

-------------
yeni pug cu :))

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2012 Saat 23:05
merhabalar ben yol  bilgisayarını söktüm dediğiniz gibi sağ taraftaki ampul gitmiş. Bu ampullerin özelliği nedir adı falan var mı? Bir de başka renkleri var mı biliyo musunuz?
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Evet odur. Bu arada saniyorum ekraninizin saat tarafindaki ampulu kesilmis.

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2012 Saat 22:45
Hallettim patlak ampul sorununu .Söktüm ekranı ve elektrikçiden yenisini aldım ampulun ve değiştirdim.Thumbs Up

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net