![]() |
|
307 Digital Klima |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 18:29 |
Herkese iyi akşamlar , 1 Hafta önce 95000 de 2004 307 1.4 HDI araç aldım. Bundan önce Cordoba vardı Peugeot a geçince konfor çok memnun etti beni ama motor pek canlı gelmedi tabi Cordobadan sonra. Sormak istediğim sorularım var cevap verirseniz memnun olurum , 1-Araçta yol bilgisayarı yok ama 3 satır ekran var forumda okuduklarım kadarıyla silecek kolunun com2000 le değişmesi ve bilgisayardan aktif edilmesi yeterli oluyormuş doğru anlamış mıyım? 2- Benim araçta analog klima var ve hiç hoşuma gitmiyor bunu digital ile değiştirmek mümkün müdür? Bana kaça patlar ? (En önemlisi bu=) ) 3- Chip Tuning yaptırmayı planlıyorum forumda pek bir bilgi bulamadım ama genelde 85hp civarına çıkacağı söyleniyor doğru mudur? Şimdiden çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç uğraşma dostum 307 lerde 1.6 motor 90 bg olan var istediğin tüm özellikler var. 1.4 motor cansızdır. kabul hemen dediğimden al dijital klima abs felan ne ararsan var motor performansı da mükemmel
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
1. Dogru anlamissiniz
![]() 2. Olmaz. 3. Forumun bu konu hakkinda sponsoru var. Isterseniz arayip bilgi alabilirsiniz. Bildigim kadari ile araciniz 68hp olandan. Saniyorum 20hp kadar verim alabilirsiniz chiptuning ile. Ancak en guzel bilgiyi kendileri verir: Iletisim bilgileri: ECU TUNED Chip Uygulamaları Dizel & Benzin 0538 318 35 84 0216 565 97 08 www.ecutuned.com |
|
![]() |
|
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 110 ya da 90 beygir aradım 1 ay kadar ama malesef bütçeme uygun bir araç bulamadım bu sebepten eldekiyle yetineceğiz=)
En azından 85-90 civarı bir beygir alırsam çok daha canlı olacaktır. Birde bu araçlarda Turbo Lag sorunu var mıdır? Sanki gaza tam olarak bastığım zaman bir süre sonra algılıyor gibi geliyor. Psikolojikte olabilir=) Teşekkürler
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
turbo lag dediğin oldu benim kullandığım fiat multijetlerde vardı. turbo sanki bir kaç sn sonra tepki veriyordu. buda sanırım motor cc sinin düşüklüğünden kaynaklanıyordu. renolarda anında gaza dokunduğun anda devir saati yükselirdi. multijetlerde gecikmeli olurdu .tabi dizellerde geçerli
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Dijital klima olayı baya maliyet ister.
Sadece klima panelini değiştirmek yetmiyor.
Öncelikle iki klimanın çalışma yapıları farklı.
Manuel klima sadece üfleme sıcaklığını kontrol eder.
Otomatik klima üfleme sıcaklığını kontrol edebildiği gibi dönüş sıcaklığını da kontrol edebilir.
Ayrıca manuel klimada hava yönünü ve hava hızını parmak kuvveti ile yaparsınız.
Bir düğmeyi çevirir ya da bir kolu çeker-itersiniz.
Otomatik klimada ise düğmeye basarsınız.Hava yönünü motorlu klepelerle ayarlar , hava sıcaklığını elektrovanalarla dengelersiniz.
Otomatik klima dönüş havasını kontrol de edebildiğinden aracın belli bölgelerinde sensörler bulunur.
Manuel klimada bulunmaz.
Bu ürünleri bulduğunuzu düşünün , birde bunların kablolaması vs.. derken maliyet aşırı derecede yükselecektir. |
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
benm araçta bahsettiğiniz durum var.gaza tam yüklendiğimde anında tepki vermiyor bir kaç saniye sonra araba birden açılmaya başlıyor. |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Teşekkürler İndividual artık parmak gücüyle idare edeceğiz=) Aracı ctesi Görala götüreceğim arkadaşım var orda kendi arabası gibi yapıcak. Filtreler yağ vs değişecek birdahaki ayada maaş almamla beraber Triger ve Baskı balatayı değiştireceğim. Bugün yağ değiştirirlerken Bor Power koymayı planlıyorum araç 97000 de bir problem yaşar mıyım? Araç şu haliyle 50 lira mazotla 250km gitti.Cordobadan sonra iyi gibi geldi bana. Turbo lag olayıda chip tuning ile giderilebilir diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. Hertürlü görüşe açığım. |
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Merhaba
Oncelikle hayirli olsun bende ayni araci kullaniyorum sorularina soyle cevap vereyim. 1. Silecek kolu yani com2000 i tek bulman imkansiz gibi jisey en aylardir ariyorum daha bulamadim komple satiliyor. 2.individual kardesim yeterince anlatmis. 3. Bor power bende koyacaktim usta hic gerek yok bosa yaparsin dedi. (tabi ben hala emin degilim) Aracin uygun yakmis zaten sehir icinde yakacagi ortalama deger bu uzun yolda daha dusuyor sen dusun gerisini. Ben cok asiri kullanmadigim icin arabami en son bi fulledim depoyu ama ne zamandi onu bile hatirlamiyorum :) |
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Teşekkürler cevaplar için , Evet çok güzel yakıyor hoşuma gitti. Bor Power koydurtucam heralde gelişmeleri sizinlede paylaşırım. Saygılar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |