![]() |
|
Tatil yeri arıyorum şimdiden. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 11:32 |
İzmir taraflarından çok muğla antalya arası yerler daha cazip geliyor. yardımlarınız için teşekkür ederim liste oluşturmaya başladım.Olmadı forumdan hep beraber gezi düzenleriz.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.marmaristown.com/tr/yakin-yerler/bozburun.html
marmarisin beldeleri çok hoş kafa dinlencek yerler. gürültüden patırtıdan uzak. daha keşfedilmediğinden fiyatlar uygun insanlar sıcak. bu verdiğim linkten bakababilirsin. ayrıca bozburun, selimiye ve orhaniye yi google den araştırırsan güzel yerler olduğunu göreceksindir.. |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ayvalik Sarmisakli'yi cok ovuyorlar internette yorumlarda. Aslinda bize fazla birsey lazim degil. Sadece kumsali, denizi guzel olan temiz guzel kalinacak bir yer. Birde etrafta degisik restaurantlar olursa tam olur. Eger nokta atisi surasi cok guzel gidin kesin begenirsiniz diyebilecegin bir yer varsa bilgilendirebilirsen sevinirim. Zaten bana Metin soylemisti monur'a sormadan karar verme diye ![]() |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Ben 40 km mesafedeyim ama işin açığı pek sevmem orasını. Eğer bu taraflarda bir yer düşünürsen Altınoluk, Küçükkuyu, Asos, Baba Kale, Geyikli mükemmel bir yerlerdir. Ben fırsat buldukça gidip kafa dinlerim, internetten araştırabilirsin.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dikili ben hayatımda böyle temiz deniz görmedim termal yerler bile yapıyolar şimdi tanıdık pansiyonda var istersen.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
olimpos güzeldir,doğayla iç içe..Ahşap evler v.s..biraz kalabalık olur.
Kaş-fethiye arası kafa dinlemek için ideal.kimseler olmaz. imkan yok ama.çadır uygun. fethiye-marmaris arası sakin yerler de var,kalabalık yerleri de.göcek,ortaca,datça dakindir. marmaris-kuşadası arası sakin yer bulamazsınız. kuşadasından sonra gümüldür seferihisar tarafları küçük pansiyonların ,kiralık villaların olduğu yerlerdir.5 odalı tripleks villanın günlüğü 150 den başlar. çeşme kalabalıktır. çeşme-karaburun güzeldir ,sakindir.denizi pek beğenilmez. izmirden ayvalığa doğru çıkalım.yeni foça güzeldir.sakinlik de var eğlence de.kiralık villlar bulunur. kiralık villalr için internetten araştırma yapabilirsiniz.tavsiye ederim.yemek pişirmem ,mangal yapmam ben tatilde ayağıma gelsin isterim derseniz tavsiye etmem. egeli olarak nacizane görüşlerim.iyi tatiller şimdiden. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Valla ben de ariyorum oyle bir yer ailecek gidilebilecek. Akdeniz tarafi cok sicak olur diye pek sicak bakmiyorum
![]() Düzenleyen koliva - 05 Nisan 2012 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
kekova olimpos ne bileyim bu tarz yerler arıyorum.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
kekova tarzı :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Gürültüden karmaşadan uzak böyle ucuz yollu tatil yapabileceğim doğanın içinde bir yer arıyorum.antalya beldelerinden olabilir kekova falan tarzı.atlayıp gidebileceğim ufak bi pansiyonda kalacağım olmadı çadır kurup kalabileceğim tarzda bir yer arıyorum.Kırklareli kıyıköy tarzı bir yer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |