![]() |
|
106 gaz telini ne kadara takarlar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
michael_knight ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı michael_knight
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 12:10 |
Merhabalar,
2000 model 106 quicksilver'ımın gaz teli koptu. Yolda giderken gaza bastım ve bir anda tel kopup gaz pedalı dibe dayandı. Rolantide eve kadar getirdim arabayı. Eğer sadece tel koptuysa ve yaklaşık 20 TL civarı olan gaz telini taktırmam gerekecekse Bostancı Oto Sanayi'de ne kadar işçilik isterler sizce? Ayrıca böyle bir iş için nereye gitmemi önerirsiniz? Herkes sürekli Harun Usta'yı önerdiği için oraya gitmeyi düşünüyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal gaz teli alın,kalın ve sağlam olur.50 tl civarı,20 de işçilik isterler.Herhangi bir motor ustası takabilir.
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
kendinde taka bılırsın
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tele yeterli gevşekliği veremezseniz pedal aşağıda kalr veya gereğinden fazla gergin olursa pedal yukarda kalır. o yüzden kendiniz yapmasanız iyi olur.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum zaten bu 106 lar zor araçlar.servise taktır derim orj olsun 5 fazla olsun max 100 liraya halledersin ancak sağlam olur..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
michael_knight ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı michael_knight
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler yardımlarınız için.
Cumartesi günü parça dahil 50 TL ödedim gaz teline. Önce takıp sonra da ayarladılar. |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Güle güle kullan
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
sedatboyraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2015 Konum: istanbul ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatboyraz
herkeze selam arkadaşlar ben yeni üye oldum bir 106 sahibiyim aşag yukarı 6 ay oldu aracımı alalı henüz tamirci yüzü görmemişken arabamın gaz teli koptu ataşehirde oturuyorum aynı sorunu yaşayıp halledenler bi yardımcı olabirmi nasıl pratik yoldan uygun temiz işçilikle sıyrılırım
|
|
sedatboyraz
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Benim de kopmustu 45tl tel 10da iscilk vardi
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |