![]() |
|
PEUGEOTTURKEY sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 16:45 |
mavi logo sarı logo arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum.. kullanabiliriz forum uyelerı olarak
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel , zamanında benimde baya bir logo , sticker çalışmam olmuştu. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel olmuslar.
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
daha okunaklı olmasını tavsiye ederim..bir an arabanın üstünde düşündüm de eğilip bakmak lazım ne yazay diye.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
delay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
yazı karakterını degıştırırz loız o kolay kardesım.... bırazdaha estetık gorunsun dıye oyle yaptım ben. kendı aracıma yaptıracam.. paylasacam sızlerle arkadaslar şu işlerden bi bosluk bulursam :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel.. aracınızın resimlerini de bekliyoruz..
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
güzel bi stıker bulursam bordo mavi ufak bi talebim olucak sizden :D
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Eline sağlık, güzel olmuş ;)
|
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gzl olms
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Sarı olan benim aracıma süper olur..Amerika'dayken bizim şehrin futbol takımının renkleriydi..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hangi sehir? |
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Pittsburgh Steelers..biz Johnstown'daydık..
Düzenleyen rugger35 - 18 Haziran 2012 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
Egitim icin felan mi? 69 dogumlu oldugunuzu goruyorum, belki de uzun yillar post-doc ya da professorship felan? |
|
![]() |
|
Yok ailem orda..hoş babamı kaybettik 2005'te..kız kardeşim ve annem hala ordalar..bende burda yaşıyorum, oturma hakkım olmasına rağmen işim gereği burayı tercih ettim..arada giderim..bu sene kısmetse ailece gidip orda yapıcaz kış tatilimizi..
|
|
![]() |
|
Basiniz sagolsun. Orasininda kisi ne kis olur ama yani ![]() Hic nasip olmadi o tarafa gelmek. Daha cok guney bati veya guney doguya gittim. Cok guzel yerler var. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim cümlemizin..Bende hep doğudaydım..Tepede Rhode Island'dan aşağıda Richmond SC'ye kadar..Bir dönem New Jersey'de çalıştım..Kız kardeşim donanmadaykende North Carolaina'da yaşamıştık..evet çok güzel yerler var gezilecek..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |