Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 18:05
açıklaman için teşekkürler istanbullu. stabilite kontrol zaten esp ( electronik stability program)demek, ki senin aracında olmadığı halde herhalde menülerden yanlışlıkla açmış ve unutmuş olabilirsin. esp hatasını verdiği zamanlarda seninle de görüşmüştük, hatırlıyorum.
demekki kablo çekmişsin ve pp2000 ile menüden limitörsüz seçeneği seçmişsin. tek muamma yazılım. orada acaba ne yapıldı? hangi versiyon yüklendi? benim aracımda çalışır mı? bu sornun cevabı para bulduğumda denizliden gelecek...
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 14:21
bu başlık altında okumuşsan eger banada olmaz dediler fakat biz çalıştırdık seninkide bi şekilde uyar ve yapılır
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 14:19
elinde pp2000 olan bi yerde programda bsi ve motor kısmında debriyajve fren konnaktörünü taktıgın hız sabitleme kolunun tuşlarının çalışıp çalışmadıgını kontrol ettir ama öncelikle koliva kardeşimin söyledigi gibi fren müşürünün bir fotosunu çek buraya koyki daha dogru yorum yapalım yok ben ugrasamam usta yapsın diyorsan ben istanbul esnyurttayım buraya gelmen gerekir ama bence önce çalışmama sebebini bulalım ve fren müşüründen başlayalım işe fotograf bekliyoruz 
Yukarı Dön
mert_sy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mert_sy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 13:59
peki önerebileceğiniz servis varmı, şehir farketmez
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 13:55
Orjinalini yazan: mert_sy mert_sy Yazdı:

Arkadaşlar bir türlü çözüm bulamadım sırf bu yüzden satacağım arabayı, 2006 model 307 1.4 benzinli düz vites buna sabitleyici oluyormu olmuyormu, konyaya götürdüm denediler oluyo dediler ama açıkcası öyle pek fazlada uğraşmadılar. Kolu taktılar, programla bişeler yaptılar test  sürüşü yaptık olmuyo dedi ve çıkarttılar yani toplam 15 dk. afyondan konyaya kadar gittim ama 15 dakka uğraştılar. fren müşürü arızalımı, kablomu çekilcek falan filan hiç uğraşmadılar.
ustalar beceremeyınce veya ugraşmak istemeyınce ( biraz riskli iştir) hemen olmaz diyip işin içinden çıkıyorlar iananki aracım harcadıgım paralara deyecegini düşündem esp bile taktırırım bence limitlemeli hız sabitleyıcısı bile olur ugraşmak lazım vakit lazım sen bir hız sabitleyicisi olmaz dediler diye arabayı satmaya kalkıyosan bence onu yaparken başka bi arıza çıksa aracı yakmaya kalkarsın kardeş kusura bakma ama uymaz diye bişe yok muhakkak uyar
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 12:56
Orjinalini yazan: mert_sy mert_sy Yazdı:

Arkadaşlar bir türlü çözüm bulamadım sırf bu yüzden satacağım arabayı, 2006 model 307 1.4 benzinli düz vites buna sabitleyici oluyormu olmuyormu, konyaya götürdüm denediler oluyo dediler ama açıkcası öyle pek fazlada uğraşmadılar. Kolu taktılar, programla bişeler yaptılar test  sürüşü yaptık olmuyo dedi ve çıkarttılar yani toplam 15 dk. afyondan konyaya kadar gittim ama 15 dakka uğraştılar. fren müşürü arızalımı, kablomu çekilcek falan filan hiç uğraşmadılar.

Sizin gibi pek cok kisi var. Bu yuzden araba satilir mi yahu.
Ilk is olarak fren sensorunuze bir bakin. 4 kablolu mu 2 kablolu mu. Mumkunse resim cekin yollayin. Eger fren sensorunuz hiz sabitleyici icin uygun ise 95% olur.
Yukarı Dön
mert_sy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mert_sy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 12:31
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 10:00
bence öyle bennim yaptıgım gibi badozlama dalma sonra onarılması pahalı sonuçlarla karşılasma olasılıgın çok yksek iş bilen bir ustaya yaptır
Yukarı Dön
jack67 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jack67 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 03:15
206 fren müşirinden çekilecek kablo için şeması varmı elinizde arkadaşlar? nereye çekilecek?
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 23:24
sn albayman  bu işe karar vereli yaklasık 10 ay kadar önce formda cruz kontrol takılan araçları gördüm ve bende takmayı düşündüm kolun yerine baktım yeri var hemen bi kol sipariş verdim geldi yerine taktım ve daha önce tanıdıgım bi beyincinin yolunu tutum pp2000 de ayarını açtırmak için beyinci açtı tamam oldu diye kendi kendime sevindim ve yola cıktım sonuç hüsran tekrar geri döndüm ayarı degiştirdi yine yol ve hüsran tekrar geri geldim olmadıgını söyledigimde müsait zamanımda gel ayarlayım dedi ve ayrıldım ordan 1 hafta sonra tekrar gittim yakınında olan özel bi pejo servisinden bir usta çagırdı o da baktı ugraşmak lazım diyerek beni savsakladı bunun üzerine ben bunu yapmayı kafama taktım hemen bi obd cihazı sipariş verdim pp2000 programını kurdum programı biraz çözmeye başlayınca tekrar bu cruze control işine soyundum programın heryerine baktım cruz control dügmeleri pp2000 de kontrol ettigimde çalışıyor görünüyodu ama devreye girmiyodu debriyaj senserünü ve fren sesörünü degiştirdim sonuç aynı fren sensörü hep basılı pozisyon gördügünü farkettim koliva kardeşimin sayesinde fren müşüründeki kabloları çekmem gerektigini ögrendim ve yine koliva kardeşimin yardımlarıyla çekmem gereken kabloların yerlerini ögrendim ve badozlama daldım tesisata kabloları çektim yola çıktım sonuç hüsran ardından aracım sıçrayarak stop etmeye başladı istanbul gibi terde 2 ay sürdu bu arızayı yaptıra bilmem motor bölümü elektirik tesisatından tutta enjektörlere krank kasnagına kadar yeniledim ama o arızayı bir türlü gideremedim sonunda tutum maslak sanayının yolunu netekim ordaki bir pejo ustası sorunun reil müşüründe oldugunu anladı ve sorunum düzeldi ve buda benim canımı bayagı sıktıgı için bayagı bi ara verdim ama aklım hala bu işteydi derken sanayıde yanımdaki dükkana bi usta geldi tesadüf ustanın kayıcosu eski bi arkadaşım çıktı ve samimiyet başladı durumu ona anlattım şemaları gösterdim dogruysa bu şemalar hallederiz dedi ve tekrar bu işe soyunduk şemaları dogrulamak için tekrar koliva kardeşimle diyeloga geçtim ve şemalar dogrulandı ve kabloyu çektik kabataslak olarak cruz contrul çalıştı tip b ye alınca tip aya atıyodu tip a dada çalışmıyodu hız regulasyonu var limitleme yok secenegiyle çalıştı ve kablolaru düzenli olarak çekmeye gelmişti iş elimizde olan eski bi soketi parçaladı usta oradan pinleri çıkarıp motor beynine sabitledi lehim makaron kullanarak güzel bi baglantı yaptı  kablo için herhangi bi delik delmedi ve herhangi bi kablo demetini yarmadı 307 lerde bsi beyninin yanında direkte 1tane delik var oradan motor bölümüne giriyor kabloyu aran motor beynine çekti ve araç esp iletişim yok diye bi arıza vermeye başladı lamba yanıyodu pp2000de denemedigimiz şey kalmadı ama motor arıza lambasını söndürüyoruz aracı çalıştırınca tekrar yanıyodu cruze controlde bi sorun yoktu çalışıyodu ama hata aynıydı lamba tekrar yanıyodu artık aklımıza motor beynine yazılım atmaktan başka bişe gelmiyodu ustanın tanıdıgı bi beyinciyle konuştu bakması gerektigini söyledi fırsat bulupta gidemedik yanına ve kırklareline bir asker ziyaretine gittim giderken araç gazı kesip devirden düşmeye başladı saga çekiyodun kontagı kapatıp açınca düzeliyodu belli bi süre gittikten sonra tekrar aynı seyleri yapıyodu neyse zar zor gidip döndüm ertesi gün araçı bilgisayara baglarken tesadüfen daha önce açtıgım stabilite kontrol kapatıp bakmayı düşündüm ve kapattım ne esp iletişim hatasından dolayıarıza lambası yakma olayını çözmüş olduk ekranda cc sabitledigim hızın görünme olayına gelirsek aracı aldıgımda benden önceki sahibi tesisat için bsi beynin üzerinden delik delmiş ordan su almıştı bende bsi beynini tamir ettirmiştim sanıyorum ozaman güncel program atıldı motor beynide sanıyorum daha önce bi işlem görmüş bundan dolayı sanıyorumki benim araçta ekranda görünüyor bu arada hız kesipte aracın devirden düşmesi gaza nekadar bassamda aracın gitmemesinden dolayı dogan arızanın kaynagı turbo kumanda elektro vanasından çıktı degiştirdim ve şu anda aracım roket gibi oldu
işte benim cruze control hikayem bu baştan sona burda en büyük katkı koliva kardeşimin inan tekrar ona teşk ederim
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 20:31
eee istanbullu ozaman yaptığınız işlemleri söyleme zamanı gelmiş demek Smile
merak ettiğim, kablo çekme dışında neler yapıldı? önceki takan arkadaşlar ekranda sabitlenen hızı görmezken, siz neyi farklı yaptınız da veya donanımınızda ne farklıydı da gördünüz?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 21:44
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

şu anda aracın daha önce bahsettigim hatalarda çözüldü sebebi turbo kumanda eloktro vanası degişti yeni degişmiştim öncekinide fakat daha ucuz aynı motor diye ford un kini takmıştım bugün gidip orjinal aldım taktık yaklasık 70 km deneme sürüşünün ardından her hangi bi lamba yanmadı tekrar pp2000 bagladım ve sonuç çok güzel hata yok cruze kontrolde çok güzel herhangi bi sorun yok ve bundan sonra her ne olursa olsun en iyisinin orjinal parça kullanmak oldugunu birkez daha anladım hepinize saygılar yardımcı olan arkadaşlarımıza özellikle koliva kardeşime form arkadaşlarımıza ve bana yaptıgı yardımlardan dolayı tşk lerimi sunarım

Cok cok cok sevindim inan. Sen artik bu isin ustadi oldun. Derdini ustalarda derman bulamayanlari sana yonlendiririz artik Smile
tşk ederim kardeşim senin sayende başardık biz bu hız sabitleme işini ama inan sanayide adım kıla çıktı araçta çok titiz davranıyorum diye arkadaşarım ustalar bana kıl demeye başladılar ayrıca forum arkadaşlarımızdan yardım isteyen olursa elimden gelen yardımı yapmaya hazırım
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 21:40
tşk ederim albayman müsait zamanımda baştan sona kadar hatırladıgım kadarıyla ( çok uzun zamandır ugraşıyorum) yazarım  evet ekranda sabitledigim hızı görebiliyorum 
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 20:47
oooo, hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. yazılan her şeyi okudum ama yinede istanbullu kardeşimin cruisecontrol için yaptıklarını tek seferde anlatmasını rica edeceğim. bir de şunu soracağım, cc ekranında hız bilgisi görünüyor mu?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 17:45

şu anda aracın daha önce bahsettigim hatalarda çözüldü sebebi turbo kumanda eloktro vanası degişti yeni degişmiştim öncekinide fakat daha ucuz aynı motor diye ford un kini takmıştım bugün gidip orjinal aldım taktık yaklasık 70 km deneme sürüşünün ardından her hangi bi lamba yanmadı tekrar pp2000 bagladım ve sonuç çok güzel hata yok cruze kontrolde çok güzel herhangi bi sorun yok ve bundan sonra her ne olursa olsun en iyisinin orjinal parça kullanmak oldugunu birkez daha anladım hepinize saygılar yardımcı olan arkadaşlarımıza özellikle koliva kardeşime form arkadaşlarımıza ve bana yaptıgı yardımlardan dolayı tşk lerimi sunarım

Cok cok cok sevindim inan. Sen artik bu isin ustadi oldun. Derdini ustalarda derman bulamayanlari sana yonlendiririz artik Smile
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 17:41
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

ayrıca cruze control ile ilgili olarak daha önce ki esp ile iletisim hatası ortadan kalktı şu andaki hatalarımızın daha önce yazdıgımız giibi hız sabitlememiz çalışıyor onunla ilgili  sorunumuz tamamen ortadan kalktı senin bu yaptıgımız işte bana vermiş oldugun büyük emeginden dolayı sonsuz minnettarım

Rica ederim. Calistigina ve bunca emegin bosa gitmedigine cok sevindim. Buradan cikan sonuca gore elektronik pedalli olan her peugeot araca bu sekilde hiz sabitleyici takilabilir Wink
sana aynen katılıyorum kardeşim gaz pedalı elektronik olan bütün peugeot araçlara ( modeli ne olursa olsun)  cruze control  takılıyor ama çok ince bi işçilik istiyor yapacak arkadaşlar çok dikkat etsin ayrıca o yok bu araca olmaz yok motor beyni formatlanacak yok bsi uyumsuz diyen ustalar ya bu işten anlamıyolar yada ugraşmak istemiyolar inanmayın en önemliside bence pp2000 cihazı elinizin altında olmasıdır bence ve tabi koliva kardeşim gibi destekçiniz olması lazım
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 17:27
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 11:02

ayrıca cruze control ile ilgili olarak daha önce ki esp ile iletisim hatası ortadan kalktı şu andaki hatalarımızın daha önce yazdıgımız giibi hız sabitlememiz çalışıyor onunla ilgili  sorunumuz tamamen ortadan kalktı senin bu yaptıgımız işte bana vermiş oldugun büyük emeginden dolayı sonsuz minnettarım

Rica ederim. Calistigina ve bunca emegin bosa gitmedigine cok sevindim. Buradan cikan sonuca gore elektronik pedalli olan her peugeot araca bu sekilde hiz sabitleyici takilabilir Wink
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 10:45
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 10:42
tamam kardeşim hata kodunu buldum söyledigin gibi i harfine basınca hata kodu km gibi bilgiler çıktı tşk ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 164 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 235 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 532 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 4 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 197 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 551 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 494 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6276 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36725 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 199 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2789 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8671 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4442 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8030 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 297 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 3112 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 181 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12635 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3406 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 620 0 TİMSAH 71
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
kralex18 2
konfor 2
delroy 2
mhakan71 2
TİMSAH 71 2
VedatAkçay 1
Arslanalp2000 1
a.selim 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English