|
motor yağına su karışırsa ne olur? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 20:59 |
arkadaşlar yağa su karışınca ne olur bilen var mı. başına gelen var mı? ve bu durumu nasıl anlarız. lütfen tecrübe sahipleri cevaplarınızı bekliyoruz.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaga su karisiyorsa, suya da yag karisiyordur Yani genisleme tankinda kremsi bir tabaka ile karsilasmak ilk belirtisi olabilir diye dusunuyorum.Yanlis mi dusunuyorum ? Düzenleyen koliva - 26 Mart 2012 Saat 21:07 |
|
technodex
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Doğru düşünüyorsunuz, Genleşme tankından gözlene bilir ayrıca, yağ kapağını açtığınızda kapağın altına bakın tahine benzer kremsi bir tabaka varsa yüksek ihtimal kaçak var demeketir, Conta yanmış kapak çatlamış, veya başka yerden bir sorun var demektir. bildiğim sakıncalı bir durum hemde ciddi. bir servise baktırın
|
|
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
Blok çatlatır.Conta yakar.Bu kadar basit fakat çoook pahalı olur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın su eksiltir en basit gözlemi budur.Conta değişir,kapak taşlanır v.s 500 tl yi aşmaz masraf.
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ettim yorum yapanlara
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yag seviyesinde yukselme varsa ya sudur yada arac dizel ise mazottur
su ise yag mayonez gibi olur mazot ise hic bir sekilde renk degistirmez cubukta yag seviyesi yukselir |
|
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle dogru bir tespit! |
|
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende de var sanırım.. radyatör değiştikten sonra olma ihtimali varmıdır acaba..? radyatörü değiştirttikten sonra eksoz dan pıtır pıtr (damlama yok ama eksozla beraber su atmakta) su attığını gördüm aracın...daha yeni farkettim durumu..radyatöredendir dedim ama..sanırım değilmiş.. peki öneri olarak bir an önce baktırmak mı lazım yoksa gittiği yere kadar gitsin mi denmeli..?
|
|
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
eger suya yag karıştırmışsa bu kez radyatör su deposunun kapagını açtıgımızda ordaki su mayanez gibi olmuştur sebebi ise yag sogutucusudur ( sogutucunun kanalı patlamıştır ) araçlarda yag basıncı su basıncına göre çok daha yüksek oldugu için suya yagı basar maliyeti ortalama 350 lira civarıdır |
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
hepyasemin
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hepyasemin
|
silindir contasından olur. kaynak
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |