|
308 için OBD Cihazı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 08:25 |
İyi Günler arkadaşlar;
İnternetten OBD arıza okuma cihazı alıcam ama ürün açıklamalarındaki uyumlu araçlar listesinde Peugeot 308 yok. Uyumlu modeller olarak 206,307 ve 407 var. Mesela aşağıdaki cihaz 308 e uyar mı? |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buna hic bosuna para verme. Bu cihazla PP2000 ile yapabileceklerinin ancak %10'unu yapabilirsin.
Bu cihazin tek artisi bluetooth ozelliginin olmasi dolayisiyla gelistirebilecegin bazi ekstra modifiyelerde isini kolaylastirmasidir. Ornegin cep telefonundan aracinin devir saatini anlik olarak gorebilirsin. Ancak eger bakim, onarim, ne bileyim cruise control tanitilmasi, anahtar kodlama vs. yapmak istiyorsan PP2000'den sasmamani tavsiye ederim. Tamam bundan biraz daha pahali ama onune cikacak bir arizada kendisini amorti edecegini dusunuyorum ki bizzat ben kendimi bu konuda ornek verebilirim |
|
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş peki nereden buluruz bu PP2000 cihazını? |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Turkiye'de saniyorum sahibinden'de satanlar var. PP2000 veya peugeot planet 2000 diye aratabilirsin. Ben benimkini Ingiltere'den aldim ve nispeten biraz daha ucuza aldim. |
|
Ali
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kolivaya katılıyorum boşyere para verme bunlara.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunun 1cm daha uzunu var bende. 206+ aracımda kullanıyorum. Androidde tork diye bir app. var onun üzerinden 0-100 0-160 100-200 gibi hızlanma değerleirni anlık yakıt tükeitimi motor sıcaklığı okisjen sıcaklığı ve miktarı gibi bir çok değeri görebiliyorsunuz. Aynı zamanda GPS ve araç hızını karşılaştırabiliyorsunuz.
Ben yurt dışından 60tl ye getirtmiştim. 40tlye veriyim size. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |