|
307 cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1314151617 21> |
Yazar | ||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben tesekkur ederim. Sizlerden boyle guzel sozler duymak beni onurlandiriyor. |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eger bir yanlislik yoksa aradigimiz sema bu. Eger bosta duran kablonun numarasi 7310 ise, gercektende hiz limitorune giriyor. Ben sizin sasi numaranizi yine kaybettim. Ozel mesajlari silince o da gitti. Eger yeniden gonderebilirseniz bu switchin ne olduguna bakabiliriz. Saniyorum standart bir switch olsa gerek. |
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
az önce pelitli hayri gür spor salonuna gidip trabzon(70)-galatasaray(88) basketbol maçızı izleyip eve döndüm.el fenerini elime alıp her yeri aradım..bende boşta duran kablo yok..debriyajın üstünde kahverengi frenin üstünde siyah 2şer kablolu swichler var başka da bişey yok..hız sabitleyici bir dahaki arabaya artık :)
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Frenin uzerinde bir switch mi var yoksa iki tane mi? Eger iki tane ise aradigimiz sey bu zaten. Pelitli Hayri Gur spor salonunu yeni duydum. Nerede o Pelitli de mi? Su fuarin oralarda bir yerde mi? |
||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
slm kardelim sase no özelden attım çok tşk ederim
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
trabzonda ktü'den yomraya geçerken hemen sağ tarafta yukarda alimpiyatlar için inşa edilip trabzonspora bırakılan yeni bi salon hayri gür :)
bi sn hocam fotoğrafını paylaşıcam durumun |
||
||
loiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
||
|
||
loiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi çok teşekkür ederim.fotoğrafta görünüyordur heralde durum..şöyleki bir öğrenciyim,beyine yada arabaya her hangi keyfi bir arıza vermem altından kalkamayacağım külfetlere yol açabilir benim için :) |
||
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
digerleri olu bence fakat orada o işi yapacak usta bulabilecekmisin |
||
|
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
||
|
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
bm34 munaralı parçada yanlış anlamamışsam eger hız limitoru için takılacak sensör zannerim
|
||
|
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
||
|
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam teker teker sor, soru yagmuruna tuttun masallah 7316 numarali olan gaz pedalinin altinda yerde bulunmasi gereken sensorun numarasi. Sasi numarandan baktim ama gaz pedalin telli gozukuyor ki saniyorum bu noktada servicebox'ta bir sorun var. Cunku benim aracimda da gaz pedali elektronik ama ayni sekilde telli gozukuyor. Bu nedenle sensoru ve numarasini bulamadim ama arastirmaya devam ediyorum. BM34 yazan ise sigorta panelindeki bir sigortayi temsil ediyor. 2 ile 14 numarali bacaklarina bagli bir sigortaya giriyor olmasi gerek. Bu bosta duran kablonun renklerine baktiginizda, gaz pedalinin oradaki kablolarda goruyor musunuz bu renkleri? |
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu olimpiyatlar cok sey katti Trabzon'a. Cok guzel yatirimlar yapildi. Sizin ogrencilik Ktu'de mi? Hangi bolumde? Istanbullu'nun da dedigi gibi, hiz sabitleyici olmaz diye bir sey yok. Milletin olmaz dedigi, sizin aracinizda oldugu gibi sensorun soketinin hazirda olmadigi durumlardir. Istanbullu'nun da aracinda bu soket yoktu ama kendisi kablo cekerek bu isi halletti. Zaten esas olan, olmaz denileni basarmakta degil mi? |
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
||
|
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
buna ancak pazartesi gunu bakarım ayrıca böyle giderse ustm ibrahim usta en sonunda beni kovucak galiba adamın karsısına elimize bir sema alarak çıkıyoruz neyse sn ibrahim ustama burdan saygılarımı sunuyor ve affına sıgınıyorum
|
||
|
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ibrahim Usta iyi sabirli insanmis Insallah olur diyelim. Peki senin taktigin kol sabitlemeli kol muydu? |
||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tekrar herkese merhaba. bugün kabloları çektik. fakat aracı deneyemeden motor arıza ışığı yandı ve beklenmedik bir durumla karşılaştık:
arabayı kontaktan çalıştırıyoruz, rölantide gayet normal çalışıyor ama gaza basınca tepki yok. gaz pedalı hiçbir tepki vermiyor. pp2000de 3 tane arıza görünüyor ECU da.
1.) gaz pedalı algılayıcısı pist 1 + devresi açık ya da kısa devre (PO223)
2.) gaz pedalı algılayıcısı pist 2 + devresi açık ya da kısa devre (PO228)
3.) hız regülasyonu uygunluk (bunun kodunu hatırlamıyorum PO532/PO537 olabilir)
şüphelendiğimiz noktalar:
ECUya giden sokette daha önce benim soktuğum kablonun telleri içeride kalmış, çıkardık ama o kısa devre yaptırıp ecuya zarar vermiş olabilir.
ayrıca BSI de yeşil soket çıkarılmış durumdayken ben unutup bagaj kapağını açmaya çalıştım, BSIden tıktıktıktık ritmik sesler geldi. soketi taktık ses gitti.
yetkili servise pp2000 hatasını danıştık, kelebek boğazı elektrik motoruna giden kablolarsoketlere bakmamızı söyledi. bağlantılarda problem yoksa kelebek boğazı tamamen değişebilir dedi.
bir halt ettik ama henüz çözemedik. kelebek motoru mu yandı? BSI mı? ECU mü? sigorta kutusu mu? yoksa basit bir kısa devre mi bilemiyoruz...
mecbur arabayı bıraktım artık nezaman olursa.
|
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1314151617 21> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |