Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1314151617 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 17:58
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

müşür ve plastiği için fren pedalı üstünde yuvarlak yuva var ancak gelen soket olup olmadığna bakmak içn yarın ilk iş parka inicem.ecu bilgileri için teşekkür ederim hocam.
daha doğrusu her şey için teşekkür ederim..şu forumu sevmemin en büyük etkenlerinden birisiniz.saygılar

Ben tesekkur ederim. Sizlerden boyle guzel sozler duymak beni onurlandiriyor.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 18:05
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

çok teşekkür ediyorum semalarıda dort göle bekliyorum bırde bir sensörden bahsediliyor limitleme de gaz pedalı sertligi için bu sensörü koymadan baglayabilirmiyım oraya herhangi bi zarar yaratırmı sence ve bu sensör o soketle ecunu arasınamı koyuluyor eger sensörsüz olmazsa eger sensörün kod numarası nedir yani numarayla almak acısından bildirebilirseniz çok minnetdar kalırım şimdiden tşk ederim

Eger bir yanlislik yoksa aradigimiz sema bu. Eger bosta duran kablonun numarasi 7310 ise, gercektende hiz limitorune giriyor.

Ben sizin sasi numaranizi yine kaybettim. Ozel mesajlari silince o da gitti. Eger yeniden gonderebilirseniz bu switchin ne olduguna bakabiliriz. Saniyorum standart bir switch olsa gerek.

Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 18:25
az önce pelitli hayri gür spor salonuna gidip trabzon(70)-galatasaray(88) basketbol maçızı izleyip eve döndüm.el fenerini elime alıp her yeri aradım..bende boşta duran kablo yok..debriyajın üstünde kahverengi frenin üstünde siyah 2şer kablolu swichler var başka da bişey yok..hız sabitleyici bir dahaki arabaya artık :)
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 18:45

az önce pelitli hayri gür spor salonuna gidip trabzon(70)-galatasaray(88) basketbol maçızı izleyip eve döndüm.el fenerini elime alıp her yeri aradım..bende boşta duran kablo yok..debriyajın üstünde kahverengi frenin üstünde siyah 2şer kablolu swichler var başka da bişey yok..hız sabitleyici bir dahaki arabaya artık :)

Frenin uzerinde bir switch mi var yoksa iki tane mi? Eger iki tane ise aradigimiz sey bu zaten.
Pelitli Hayri Gur spor salonunu yeni duydum. Nerede o Pelitli de mi? LOL Su fuarin oralarda bir yerde mi?
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:13
 slm kardelim sase no özelden attım çok tşk ederim

nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:14
trabzonda ktü'den yomraya geçerken hemen sağ tarafta yukarda alimpiyatlar için inşa edilip trabzonspora bırakılan yeni bi salon hayri gür :)

bi sn hocam fotoğrafını paylaşıcam durumun
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:16
yan çıkmış ama anlaşılıyordur heralde.durum bundan ibaret.fren pedalının tepesinden sağ tarafından bağlı parçada ki boş yuvarlak kısım bize lazım olan ve oraya gelen hiç bir şey yok :(

Düzenleyen loiz - 10 Mart 2012 Saat 19:18
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:17

selam  kardeşim senin gaz pedalı telli degilse (eloktronıkse) herne olursa olsun hız sabitleme oluyor bu kesin cruze control kolunun takılacagı yer ve fren pedalında ki kablo hazırsa daha kolay olur senin ecu versyonu benimkiyle aynı ben yaptım faklı sorunlar var onunla ugrasıyoruz şimdi kardeşlerimle ve inanıyorumki bunlarıda çözücez

Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:21

selam  kardeşim senin gaz pedalı telli degilse (eloktronıkse) herne olursa olsun hız sabitleme oluyor bu kesin cruze control kolunun takılacagı yer ve fren pedalında ki kablo hazırsa daha kolay olur senin ecu versyonu benimkiyle aynı ben yaptım faklı sorunlar var onunla ugrasıyoruz şimdi kardeşlerimle ve inanıyorumki bunlarıda çözücez

abi çok teşekkür ederim.fotoğrafta görünüyordur heralde durum..şöyleki bir öğrenciyim,beyine yada arabaya her hangi keyfi bir arıza vermem altından kalkamayacağım külfetlere yol açabilir benim için :) 
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:22

yan çıkmış ama anlaşılıyordur heralde.durum bundan ibaret.fren pedalının tepesinden sağ tarafından bağlı parçada ki boş yuvarlak kısım bize lazım olan ve oraya gelen hiç bir şey yok :(

kardeşim bence fren müşürü önemli degil o müşürü sökersin oraya dört pinli bi müşür koyarak kablo çekilebilir aracının 2003 oldugunu yazmışsın yanlış hatırlamıyosm gaz pedalın elektronıkmi ona bak
digerleri olu bence fakat orada o işi yapacak usta bulabilecekmisin

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:29
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

çok teşekkür ediyorum semalarıda dort göle bekliyorum bırde bir sensörden bahsediliyor limitleme de gaz pedalı sertligi için bu sensörü koymadan baglayabilirmiyım oraya herhangi bi zarar yaratırmı sence ve bu sensör o soketle ecunu arasınamı koyuluyor eger sensörsüz olmazsa eger sensörün kod numarası nedir yani numarayla almak acısından bildirebilirseniz çok minnetdar kalırım şimdiden tşk ederim

Eger bir yanlislik yoksa aradigimiz sema bu. Eger bosta duran kablonun numarasi 7310 ise, gercektende hiz limitorune giriyor.

Ben sizin sasi numaranizi yine kaybettim. Ozel mesajlari silince o da gitti. Eger yeniden gonderebilirseniz bu switchin ne olduguna bakabiliriz. Saniyorum standart bir switch olsa gerek.

sn koliva kardeşim  7316 numaralı parça gaz pedalı oluyor ynlışlıgım yoksa limitlemeli olan gaz pedalına kaç kablo var aceba cu şemaya göre bizim araca limitlemede oluyor gibi görunuyor sence olurmu???
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:31
bm34 munaralı parçada yanlış anlamamışsam eger hız limitoru için takılacak sensör zannerim
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:34

bm34 munaralı parçada yanlış anlamamışsam eger hız limitoru için takılacak sensör zannerim
bu bm34 numaralı parçanın referans numarası nedir bunu nasıl bulabiliriz kardeşim
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:38

Hocam teker teker sor, soru yagmuruna tuttun masallah LOL

7316 numarali olan gaz pedalinin altinda yerde bulunmasi gereken sensorun numarasi. Sasi numarandan baktim ama gaz pedalin telli gozukuyor ki saniyorum bu noktada servicebox'ta bir sorun var. Cunku benim aracimda da gaz pedali elektronik ama ayni sekilde telli gozukuyor. Bu nedenle sensoru ve numarasini bulamadim ama arastirmaya devam ediyorum.

BM34 yazan ise sigorta panelindeki bir sigortayi temsil ediyor. 2 ile 14 numarali bacaklarina bagli bir sigortaya giriyor olmasi gerek. Bu bosta duran kablonun renklerine baktiginizda, gaz pedalinin oradaki kablolarda goruyor musunuz bu renkleri?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:43

trabzonda ktü'den yomraya geçerken hemen sağ tarafta yukarda alimpiyatlar için inşa edilip trabzonspora bırakılan yeni bi salon hayri gür :)

bi sn hocam fotoğrafını paylaşıcam durumun

Bu olimpiyatlar cok sey katti Trabzon'a. Cok guzel yatirimlar yapildi. Sizin ogrencilik Ktu'de mi? Hangi bolumde?

Istanbullu'nun da dedigi gibi, hiz sabitleyici olmaz diye bir sey yok. Milletin olmaz dedigi, sizin aracinizda oldugu gibi sensorun soketinin hazirda olmadigi durumlardir. Istanbullu'nun da aracinda bu soket yoktu ama kendisi kablo cekerek bu isi halletti. Zaten esas olan, olmaz denileni basarmakta degil mi?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 19:59

Hocam teker teker sor, soru yagmuruna tuttun masallah LOL

7316 numarali olan gaz pedalinin altinda yerde bulunmasi gereken sensorun numarasi. Sasi numarandan baktim ama gaz pedalin telli gozukuyor ki saniyorum bu noktada servicebox'ta bir sorun var. Cunku benim aracimda da gaz pedali elektronik ama ayni sekilde telli gozukuyor. Bu nedenle sensoru ve numarasini bulamadim ama arastirmaya devam ediyorum.

BM34 yazan ise sigorta panelindeki bir sigortayi temsil ediyor. 2 ile 14 numarali bacaklarina bagli bir sigortaya giriyor olmasi gerek. Bu bosta duran kablonun renklerine baktiginizda, gaz pedalinin oradaki kablolarda goruyor musunuz bu renkleri?
koliva kardeşim kusura bakma olmaz denileni başarmak karsımda olabilir diye düşündügüm hız limitleme şemasını görünce heyecanlandım birden bm34 eger bir sigortayı yemsil ediyorsa sanıyorum o sigortaya kablosu çekilmiş durumda veya o sigortayı bulabilirsem onuda çekeriz sanıyorum diger kabloyu yani gaz pedalının 2 numaralı kablosunu ecuda e3 soketine bagladıkmı hız limitlemeli cruze control sahibide olucaz gibime geliyor
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 20:03
buna  ancak pazartesi gunu bakarım ayrıca böyle giderse ustm ibrahim usta en sonunda beni kovucak galiba adamın karsısına elimize bir sema alarak çıkıyoruz neyse sn ibrahim ustama burdan saygılarımı sunuyor ve affına sıgınıyorum
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 20:06

koliva kardeşim kusura bakma olmaz denileni başarmak karsımda olabilir diye düşündügüm hız limitleme şemasını görünce heyecanlandım birden bm34 eger bir sigortayı yemsil ediyorsa sanıyorum o sigortaya kablosu çekilmiş durumda veya o sigortayı bulabilirsem onuda çekeriz sanıyorum diger kabloyu yani gaz pedalının 2 numaralı kablosunu ecuda e3 soketine bagladıkmı hız limitlemeli cruze control sahibide olucaz gibime geliyor

Ibrahim Usta iyi sabirli insanmis Smile
Insallah olur diyelim. Peki senin taktigin kol sabitlemeli kol muydu?
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 20:33

tekrar herkese merhaba.

bugün kabloları çektik. fakat aracı deneyemeden motor arıza ışığı yandı ve beklenmedik bir durumla karşılaştık:
arabayı kontaktan çalıştırıyoruz, rölantide gayet normal çalışıyor ama gaza basınca tepki yok. gaz pedalı hiçbir tepki vermiyor. pp2000de  3 tane arıza görünüyor ECU da.
1.) gaz pedalı algılayıcısı pist 1 + devresi açık ya da kısa devre (PO223)
2.) gaz pedalı algılayıcısı pist 2 + devresi açık ya da kısa devre (PO228)
3.) hız regülasyonu uygunluk (bunun kodunu hatırlamıyorum PO532/PO537 olabilir)

şüphelendiğimiz noktalar:
ECUya giden sokette daha önce benim soktuğum kablonun telleri içeride kalmış, çıkardık ama o kısa devre yaptırıp ecuya zarar vermiş olabilir.
ayrıca BSI de yeşil soket çıkarılmış durumdayken ben unutup bagaj kapağını açmaya çalıştım, BSIden tıktıktıktık ritmik sesler geldi. soketi taktık ses gitti.
yetkili servise pp2000 hatasını danıştık, kelebek boğazı elektrik motoruna giden kablolarsoketlere bakmamızı söyledi. bağlantılarda problem yoksa kelebek boğazı tamamen değişebilir dedi.

bir halt ettik ama henüz çözemedik. kelebek motoru mu yandı? BSI mı? ECU mü? sigorta kutusu mu? yoksa basit bir kısa devre mi bilemiyoruz...
mecbur arabayı bıraktım artık nezaman olursa.
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 20:34

Ibrahim Usta iyi sabirli insanmis Smile
Insallah olur diyelim. Peki senin taktigin kol sabitlemeli kol muydu?
sabitlemeli kol degildi kardeşim benim araçta obd lambası yanmıştı nedeni esp ile iletişim olmadıgıydı tekrar tekrar kontrol ettik her hangi hata bulamadık motor beyni versyonundan diye tahmin ediyoruz ustamın söyledigine göre beyın işlem görmüş belli zaten büyük bi ihtimalle yazılım atılımış beyıne bende yeni yazılım oldugunu düşünüyorum böyle bi hata verdigi için ve eski bi yazılım yükletmek istemiyorum nedeni ise ben ekrandan cc yı sabitledigim hızı görebiliyorum formdan cc takan diger arkadaşlarımız ekranda göremiyorlardı geçen hafta pp2000 de motor beynini hız limitlemeli kısmına aldım cruze kontrol sorunsuz çalıştı önce fakat daha sonra gaz pedalı asırı sert uygunsuzluk gibi bir arıza verdi ve cc çalışmadı bu arada obde lambasınıda yakmadı benim asıl amacım obde lambasını söndürmek aslında yazılım attırarak bu işi çözdurursem benim ekranda cc ayarladıgım hız görünmicek düşüncesiyle yazılım attırmak istemiyorum onun içindirki o boşta duran kabloyu yerine baglatacagım tabiki o takılmadıktan sonra yıne lamba yakarmı bilemiyorum herhangi bi sebepten dolayı ama belki uzun zaman alacak ama bu işide siz degerli kardeşlerimin sayesinde çözeriz diye düşünüyorum yardımların için tşk ediyor saygılarımı sunuyorum

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1314151617 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26537 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 243 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37052 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296894 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 91 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94232 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 911 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1038 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6292 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 347 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3624 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49416 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 636 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4394 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1924 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1087 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English