![]() |
|
Fren Hidrolik yağı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 10:51 |
arkadaşlar sarı renk fren hidrolik yağı alacm fakat hangi marka almammı tavsiye edersiniz ve hangisinin rengi sarı
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dot 4 al marka olarakta elf total castrol olabilir.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
bunların rengi sarımı
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Total'in HBF4 yani Dot 4 özellikle abs li araçlar için tavsiye edilen yag.Rengide sarıdır |
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
benim arabada abs yok ama,farketmez degilmi
|
|
|
|
![]() |
|
fark etmez dot 3 de al derim ama dot 4 daha akışkan
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
Kaç model araç
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
2001 model
|
|
|
|
![]() |
|
Dot 4 yeni nesil araç fren sistemlerinde kullanılıyor yanı abs ve diger fren sistemlerinde,sen dot 3 kullanabılırsın ayrıca komplemi degiştircen yoksa eksilmeden dolayı eklememı yapıcaksın
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
arka balataları degiştirdim,o yüzden biraz eksilmiş,usta sarı renk dot 4 al dedi bende araştırdım renk yazmıyo genelde |
|
|
|
![]() |
|
dot 4 ler sarı oluyor bıldıgım kadarıyla
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
kardeslerpeugeot ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: peugeot servis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardeslerpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot un bizlere önerisi total marka zaten buda sarı renkdir
|
|
peugeot ta yaşayacağınız her türlü sıkıntılarınızda yanınızda olmak için varız
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
suan içinde olan hangi marka yada dot 1-2-3-4 hangi serisi bilmiyorum ama az eksilme var ne koymam gerekiyor yada yeni koyacagimiz total lin bir serisi olursa karisimda sorun cıkarmı birbirine karisirmi yoksa tamamenmi değişmek gerekir
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Ben de üzerine ekleme yapmıştım, bir sıkıntı olmadı. DOT 4 eklemiştim, DOT serisi tutsun, problem yaşamazsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |