![]() |
|
Çamurluk havuzundaki boşluk... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umitcs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2012 Saat 13:26 |
Merhaba arkadaşlar, 2004 model 206 hdi x-line otomobil sahibiyim. Benden önceki sahibi jant ve lastikleri değiştirmiş. Şu anda araçta 15" jant ve 195-55-15 ebatında lastikler var. Ancak özellikle ön çamurluk havuzunda anormal bir boşluk var. Bazı 206' lara baktım aynı ebat lastik var ama o kadar boşluk yok. Benim aracımın yay yada amortisörlerinde mi bir problem var yoksa kısa yay mı taktırmalıyım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
havuzdan kastın çamurluk davlunbazımı? aracının ön lastıkleri çamurluğun dışında mı duruyo?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
umitcs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
hayır dostum araca yandan bakınca çamurluk ile lastik arasında aşırı boşluk var.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Selam, aracınızın eski sahibi, modifiye amaçli 206 gti çamurluğu takmış olabilirmi ?.. İyi günler.
Düzenleyen xpyhre - 15 Nisan 2012 Saat 00:24 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
3 cm lik yayla arayı kapatabilirsiniama ne kadar içinize siner onu bilemem
|
|
![]() |
|
3cm. değil 5cm. ancak kurtarır. Bu sefer de aracın önü alçalmış olacak. Anlamadım bu işi... Orjinal jant ve lastik ebatı 14" 175 65 14. Şu anda üstünde 15" 195 50 15 jant ve lastik var. Bu ölçüler bu kadar fark yaratırmı yoksa aracın ön takımında mı bir problem var. Yanlız aracın şu anki ön ve arka denge profili normal yani araç düz duruyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |