![]() |
|
satılık powerbox |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
antalyasporr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2012 Saat 18:27 |
|
arkadaşlar aracımı sattığım için elimde kalan almanyadan getirtdiğim powerbox chip var boşta duracağına iş görsün fiyatının hesaplı olmasının sebebi budur fiyat sadece forum için 150 tl dir sorunsuz çalışmaktadır ürünü bu adresten inceleyebilirsiniz
https://www.tuningkit.de/tuningkit-chiptuning/Peugeot-206-1-4-HDI-2897-r.html classic modelidir. ürün tüm 1,4 hdi araçlara olmaktadır. Düzenleyen antalyasporr - 01 Mart 2012 Saat 18:31 |
||
boş tabancayı, tüfeği dolduran şeytan; iş benzin deposuna gelince neden bir şey yapmıyorsun? işin gücün
|
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostun verdiğin linkteki sitede 2 çesit var. senin powerbox hangi modeli?
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam kullanımı nasıl acaba? % kaç york ve hp artırıyor?
|
||
![]() |
||
antalyasporr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
|
kardeşim classic modeli benimki.
|
||
boş tabancayı, tüfeği dolduran şeytan; iş benzin deposuna gelince neden bir şey yapmıyorsun? işin gücün
|
||
![]() |
||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
|
kaç hp yada tork veriyo araca orjınal beyine uygulanan chipten dahamı iyi sizce
|
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Bende bu tür birşey almak istiyorum ama 2 ay önce başka bir marka ürün taktık ve aracıma olmayınca almadım. Yakın biryerde olsaydınız bir denerdik ve uygunsa alırdım.
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
verdiğiniz linkte sadece hdi ler için yazıyor. bilmiyorum sizin uyguladığınız araç modeli neydi ama benimkisi 206 gti
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
|
arkadaş zaten belirtmiş |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
pardon
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antalyasporr
|
kardeşim yaklaşık %20 değerinde artış oluyor tork ve hp de. |
||
|
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Ben aslında almak istiyorum ama kararsızım, nitro data marka aracıma uymamıştı. Sorun aracımdamı nitrodata mı bilmiyorum
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |