![]() |
|
206 XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 12:35 |
herkeze ıı gunler benım 206 xt modelı aracımın sensorlerı bozuldu malıyetı ne olur yardımcı olursanız sevınırım..
|
|
![]() |
|
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veya bırılerıne yonlendırırsenız sevınırım sıtede yenıyım acemılıyımı maruz gorun...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Oncelikle su basliga bir ugramaniz ve kendinizi tanitmaniz gerekiyor.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Hangi sensorden bahsediyorsunuz. Aracinizda onlarca sensor var. Hangisi arizali? Ya da sorun nedir? |
|
![]() |
|
kusura bakmayın acamıyım bıraz forum da adım ufuk ıstanbuldan 206 xt 2004 model aracım far benım sorunm far ve yagmur sensoru calısmaması
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
far sensörü için daha önce açılmış olan konuyu bir inceleyiniz...
link : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18899&PID=309452&title=far-sensr-arzas#309452
307 için ele alınmış konu 206 da farklı mı bilmiyorum açıkcası.. Düzenleyen cigdemilker - 28 Şubat 2012 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
cok saol tesekurler sabah bı denıyım yazılanları yenı aldım arabyı 15000 bınlıraya 60000 bınde km orjınal heryere gosterdım 1 parca deısenı var fıyat nasıldır??
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı olsun aracınız.. arkadaşlarımızı resimlerle aydınlatırsanız daha iyi fikir sunacaklardır..
|
|
![]() |
|
alla razı olsun umarım hayırlı bı arac olur herkez cok laf edıyodu ama ınadına aldım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |