![]() |
|
teşekkürler peugeotturkey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 23:37 |
2011 kasım ayında satın aldığımda piyasada dolaşan söylentiler dışında pek bilgi sahibi olmadığım aracım hakkında internette gezinirken tanıştığım bu sitenin müdavimleri sayesinde sadece 3 ayda bir çok bilgiye sahip olup ufak tefek denemeler yapma şansı buldum (başarılı olmasa da). ayrıca aracımın her türlü bilgisine ulaşabileceğim, servislerin kullandığı programları edindim, uygun fiyatlı yedek parça satışı yapan Murat Beyle de tanışıp alışveriş yaptım. teşekkürler peugeotturkey ailesi... |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahsım adına ben de herkese teşekkürlerimi sunarım.. samimiyetinize inancım fazla.. henüz peugeot sahibi olmama rağmen ilgimi çekiyor ortamınız... bir gün ayrı kalsam olmuyor işte anlayın.. ne diyeyim.. yatacağım uyku iyice sardı bedenimi.. elim ayrı ağzım ayrı konuşmaya başladı... iyi geceler bütün ailemize.. hayırlı geceler ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() Every failure is a step to success. William Whewell (Her basarisizlik, basariya dogru atilan bir adimdir.) Düzenleyen koliva - 28 Şubat 2012 Saat 05:29 |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him.
Aldous Huxley
(tecrübe bir adamın başından geçen olaylar değil, o olaylardan çıkardığı derstir...)
![]() |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |