![]() |
|
207 aracımda titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sharkumut ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sharkumut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 02:43 |
merhaba aracım 2009 207 f1 vites. aracımda kalkış yaparken araçta titreme oluyor. bunun sebebi ne olabilir ? bi de lpg taktırmayı düşünüyorum. araca en uygun sorun çıkartmıyacak lpg hangisi yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön takımı kontrol ettir,özellelikle salıncak koları ve z rotları.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Valla lpg taktırmasan daha iyi olur,sen bilirsin çünkü lpg sorunlarından herkez bıktı.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
otomatik araçlarda lpg sıkıntı oluyor soguk motorda tekleme titreme oluyor visteslilerde bir nevi ayarlayabiliyorsunu gaz debriyaj ayarıyla ama otomatiklerde yaşadık honda otomatik vtec o şekildeydi.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bende önermem otomatik vitesde lpg'yi bende düşündüm bi ara taktırmayı sonradan vazgeçtim forumda bakdım herkes sıkıntı yaşadını yazmış soğudum sonrada taktırma bence.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
sharkumut ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sharkumut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde de baş edilmiyor kışın 41 krş yakmaya başladı. ortalama yakıt tüketimi 9.5 10l'den aşağı inmiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |