![]() |
|
Bagaj kiliti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 21:19 |
Arkadaslar 206lain bagaj kiliti motoruyla birmi satiliyor yoksa sadece kilit satiliyormu karsilik deil ama kilit icindeki yay ses yapmaya basladi kafayi yicem sonunda buldum bagaj kiliti ses yapiyormus arabadan sogumustum pazartesi degistiricem ne kadardir bilgisi olan varmi acaba
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen gün aynı sorunla ben biraz uğraştım ve çözüldü.Bagaj kapağında ki kilit sisteminde bende sorun yoktu.Bagaj havuzunda karşılığı olan yerdeki tutan yerin üzerinde 2 adet tors civatayı gevşettim.Ayar imkanı var haberinde olsun.Ben biraz içeriye doğru ayar yaaparak tekrar sıktım ve sorun çözüldü.Bu arada üzerindeki plastikler yoksa ondan da ses yapabilir.
|
|
2001 206 GTI
Antalya Belek |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben o bahsettiğin yayın sesini kauçuk gres basarak çözmüştüm ama bi dene istersen
![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Yaydan ses geliyor yani dimi cunku kiliti yolda giderken iceri dogru basarsam sesi kesiyor karsiligi degistirmistim ilk aldigimda 15 liraya yan sanayidir o paraya ondanda olabilirmi diyorum ?asagi aldim karsiligi plastikleride ustunde duruk yere kilit karsilik almak istemiyorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |