![]() |
|
206 GTI Sebring Egzoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 13:59 |
Kendi orjinal egzozstu takıldığından aracımdan çıkma egzoz satılıktır.Linkten görebilirsiniz.Temizlemeye fırsatım olmadan resimler çekilmiştir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-gti-sebring-egzoz-74669285/detay/ |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum s.a sahibinden de mesajını aldım 306 griffe ye bu eksoz olurmu
|
|
![]() |
|
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Olup olamayacağı konusunda yardımım olamayacak sana,bilemiyorum.Deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa daha açıklayıcı olabilir. 206 gti ye birebirdi. |
|
2001 206 GTI
Antalya Belek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Güncel
|
|
2001 206 GTI
Antalya Belek |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silencer yok heralde ama sonradan takılabiliyomuki bu egzoza silencer
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |