![]() |
|
206 aldım bazı konularda yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 14:19 |
herkese merhabalar adım çağlar iki gün önce 2005 model 43 bn km de 1.4 206 x-line aldım sormak istediğim merak ettiğim bazı konular var..
![]() 1-airbag lambası yanıyor yetkili servis bilgisayara bağladı emliyet kemeri arızalı kablolarını kontrol etmek lazım dedi maliyeti nedir başına gelen varmı 2-1.4 olan aracım uzun yolda ve ş.içi ortalama ne kadar yakar araç 75 beygirlik km 43 bn de daha bakımları tam 3-araca lastik alacağım çelik jant takılı 15 inç sizce ölçüleri ne olmalı yol sesi çok alıyor kafa beyin kalmadı araçta.. 4-triger setini değiştirecem maliyeti nedir ortalama 5-fren lambam kesmiş kendim değiştşrlrlm nasıl ulaşırım oraya şimdilik aklıma gelenler bunlar araç zaten boş fazla bir donanım yok :) |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 kişi bakmış bir allahın kulu cvp yazmamış forum pek aktif değil sanırım :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Forum gayet aktif durumda. Kendini tanitmayanlarin konularina pek cevap yazilmaz ve oncelikle tanitmalari beklenir. Isterseniz oncelikle su linke bir ugrayin. Sorularinizin cevapzin kalacak gibi degil zaten ![]() |
|
![]() |
|
bu benim ilk konum değil ki daha önce araç alacağımı belirten konu açmıştım bu konudada kendimden biraz bahsettim..
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2- Şehir içi 35 krş civarı yakar
3- 185 - 55 r15 4- tahminen 300 civarı 1 ve 5 için diyebileceğim birşey yok, diğerleri benim görüşüm
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
teşekkürler..
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
1. bilmiyorum
2.arabanda 15 jant olduğu için çok yakar. aynısı bendede var lpg li 186kuruş şeh. arası 200kr şehir içi yakıyor. 3. orjinal ölçü 175e65 r14dür. sninki 15 olduğu için süspansiyon sistemi özelliğini yitirmiş araban hantallaşmış çok yakıyordur. ve çok sesalıyordur. bende de 205 e 40 r16inç jant vardı araba at arabası gibiydi küt küt vuruyor çok sesalıyordu ve 260kruş yakarken 14 jant taktım birden 200 kuruşdanda az yakmaya başladı. 4. geçen sene sanayide ustayayaptırdım yağ buji filitre ve tiriger hepsi 300e. ama acemiliğime geldi şimdi daha ucuza yaptırabilirim. 5. daha hafta sonu değiştirdim. bagaj japağını aç. lambalardan tarafta plastik yuvarlak vida benzeri bir zımbırtı va tornavidayla kanırt çıkar. halıflaks döşemeyi ucundan tut kaldır. karşına süngerimsi bir kapak çıkar onuda kaldır. lambayı tutan plastikli somun var aç stop kapmle dışarıya çıkar korkma çek. kablo bağlantısını tırnaktan kurtar sonra stop eline gelir. sonra arkadan tırnakları aç üç tane lambanın olduğu duyu çıkarmış olursun. bastırıp dönderince lamba olduğu yerden çıkar. saygılar. TAKASA GİRMEK İSTERSEN ORJİNAL BOYUT İYİ DURUMDA LASTİKLERİM VE SAÇ JANT VE KAPAĞIM VAR. TABİ LASTİKLERİN İYİ DURUMDAYSA.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
cevap için teşekkürler 100 liralık benzin aldım 120 km uzun yol yaptım 30 km ş.içinde gittim ibre çok az düştü bakalım ne kadar gidicek yazarım buraya tüketimi lpg takmayı düşünüyorum ama önce bir yakıt durumunu görmem lazım...jantlarımdan memnunum satmayı düşünmüyorum leonum olduğu için ş.içi 30-35 krş lpg de yakıyordu o yüzden yakıtı bana fazla koymaz sanırım:) lastiklerim kötü lastık alacağım yarın kısmetse. üzerinde 185-55-15 var ama ben 185 65-15 alırsam daha rahat bir sürüş olacağını sanıyorum. triger hiç değişmemiş araç 7 yaşında 43 bnde trigeri değiştirmem lazım sanırım ilk iş lastik sonra triger..
birde bu araç hakkında bilgi verirmisin immobilizer varmı bunlarda yedek anahtar yaptırmayı düşünüyorumda Düzenleyen C@GL@R - 22 Şubat 2012 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
185-65-15 olmaz. 185-55-15, 195-55-15, 195-50-15 olur. 185-60-15 bile taksan sürtme ihtimali var. benim önerim 195-55-15.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
sadece yanak kalınlığı 1 cm artacak nereye sürtebilirki anlayamadım
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
lastiğin çapı 4-5cm artar bu da direksiyonu tam sağ tam sol yapınca ve arkaya çok kişi oturunca çamurluklara sürtmesine neden olur. ayrıca hız saatin yanlış çalışır. 100 gösterirken asıl hızı 107km olur. vs. vs. bir sürü olumsuzluk. 185/55/15 orijinal ebadınla aynı çaptır.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
o zaman 185-55-15 almaktan başka çare yok :( teşekkürler..
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Arabanı gülerek kullan,kazasız belasız sürüşler dilerim.
2004 model x-line var bendede,185-55-15 lastik aldım,yakıtta uçukbi tüketimi yok diye düşünüyorum.Bende aracı ilk aldığımda trigier setini değişmiştim.Özel bi servisde maliyeti 175.00 lira idi. Tekrardan hayırlı olsun.. |
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
yetkili serviste triger değişimi 300 tl olması lazım.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
tesekkür ederim. bakalım önce bir lastikleri alayım sonra hemen seti değiştireceğim. 175 liraysa iyiymiş netten alacağım bir site varmı link vs. kendim netten kredi kartı ile alıp ustama sadece işçilik vermek istiyorum.. |
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
ımmobilayzer dedikleri var.. ben 2 3 hafta önce yaptırdım kumandasızı 75 dedi 40tl yi kabul etti kayseri li. saygılar.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
ana toplamda triger dahil jant var lastikler felan ufak şeyler tam olması gerekse 1.000 lira gider güle güle kullan.temizmiş
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |