|
partner hoparlör ve teyp önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mahsun494
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 19:08 |
arkadaşlar bende 2005 model partner var 3 sorum olacak
1.si ön hoparlör için önerileriniz ve kaç cm olmalıyım 2.si arka hoparlör için önerileriniz ve oda kaç cm olması lazım 3.sü ben 7,5'' yada 8'' lik teyp almayı düşünüyorum ön konsolu modifiye etmeyi düşünüyorum böyle bir teyp takan var mı acaba yardımlarınız için şimdikten teşekkür
|
|
Meric42
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal teybnize talibim :D
|
|
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ön hoparlörler 16 cm alacaksan kompenant al.Arkada sana kalmış montajı nereye nasıl istersen ebatı kendın seç.Teyip konusuna gelince piyasada teyp çok ama önemli olan montajı araştır eger elin yatkın degilse aldıgın yere taktır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
mahsun494
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
|
kardeş orjinal satım zaten bende minton 3.5'' monitörlü teyp var ama oda çok ufak ve çok çabuk bozuluyor o yüzden teyp arayışına girdim :D @Cmoss06 bu arada saol kardeş
Düzenleyen mahsun494 - 18 Şubat 2012 Saat 23:34 |
|
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi akşamlar abartılı birşey düşünmüyorsan pirhana f tavsiye ederim bugün ankarada pioner mehmete baktım kalmamıştı hafta içinde getirecek dilersen internettede var özellikleri güzel .... |
|
ABDHAKAN
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp olarak navitech düşünebilirz. performans/fiyat oranı yüksek.
Çoğunda RCA sub. çıkışı var. Peugeot araçların bir çok modelde ön kapılar 16cm. Sizinki de muhakkak 16cm dir. Stereo anfi düşünüyorsanız compenant alabilirisiniz. Arkayada mdf den özel kutu yapıp bir bas birde mid takım takarsınız. O zaman araba evlere şenlik olur. Ben 206+ da önlere kicker ds 650.2 kullandım arkada sadece JBL 1100w lık bass var. O şekilde inanılmaz ses alıyorum. Ne bass ne tiz birbirine karışıyor. Tam seste bile çok net sesleri ayırıyorum. DÜşünürseniz Elimdeki çok kaliteli kicker mid takımı satılık buradan bakabilirsiniz. Düzenleyen ScHerZo - 19 Şubat 2012 Saat 02:25 |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
epiclator
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı epiclator
|
hayırlı günler bende 2012 partner tepe allure var aldıgım şahıs set taktırmış satarkende setini sökmüş fakat orjinal hoparlörünü taktırmamış iğrenç ses veren hoparlörleri var hoparlör almak istiyorum ön kapılar ve arka pandizotdaki hoparlörün ölçülerini bilen varmı acaba?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |