![]() |
|
Askerliğinizi nerede yaptınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 Saat 22:35 |
Evet arkadaslar. Aramızda askerligini yapmıs / yapmamıs / gidecek olan arkadaslar var. Merak ettim.Yapan arkadaslar nerede yaptı? acemı bırlıgı nerde yaptı? Usta birliği neredeydi?
İlk ben başlıyayım
1985/2
Acemi : 7.Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanlığı YeniFoça/İzmir 3 AY
Usta : Muş/Varto Varto Jandarma Asayiş Komando Bölüğü
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ise;
1982/3
Acemi:Burdur Askeri kışlası(Paralıların gittiği yer)
Usta : Ankara/Kara kuvvetleri Komutanlığı Özel Ulaştırma Oto Bölüğü..
Ben Şafak 550 ile başladım..Amma Askerlik 3 Ay birden düşünce şansıma 6 ay kala Askerlik 3 ay oldu..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1981 / 4
Acemi : Çanakkale J.Er Eğitim Alayı, Bilecik Söğüt J. Ulaştırma Er Eğitim Alayı
Usta : Taktik J.Komando Alayı Halkalı / İstanbul
Valizim hazır.. Bir telefon 4 saate birlikteyim.. Bir Alo' ya bakar.. Düzenleyen hasimayaz - 04 Ekim 2008 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
1986 / 3 ulş. çvş.
Acemi : izmir gaziemir ulş okulu ve eğt tb komutanlığı Usta : izmir gaziemir ulş okulu ve eğt tb komutanlığı şans işte aynı yerde kaldım =) |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
daha yapmadık yaparım askerliğimi paşalar gibi gezerim
|
|
![]() |
|
ARDA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
1983 / 4 : Jandarma Komando Er
Acemi Birliği : İZMİR YENİ FOÇA 7. JANDARMA ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI
Usta Birliği : Mardin /Ömerli ilçe Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğü
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
en alt devre benim heralde
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
1979/1
acemilik: 6 j.komando egitim komtanlıgı MANİSA kırkagaç usta birligi: gezici j.komando tabur komtanlıgı ŞIRNAK beytuşşebap Düzenleyen mc-dejavu - 04 Ekim 2008 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
valla henüz yapmadım ama 15OCAKDA BALIKESİRE GİDİYORUM ACEMİ BİRLİGİ
Düzenleyen musti - 13 Aralık 2008 Saat 05:31 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Genel Kurmay Baskanlıgı
Destek Kıtaları Bakanlıklar Ankara |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Acemilik : 1985/1 Eğirdir Dağ Komd. Okulu.
Usta Bir: Kayseri Zincidere + Hakkari yüksekova
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
82/2 7.JANDARMA ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI YENİFOÇA İZMİR acemi birliği
VARTO JANDARMA ASAYİŞ KOMANDO BÖLÜĞÜ MUŞ VARTO usta birliği
|
|
![]() |
|
1984/3 Acemi Birliği : İzmir Yeni Foça 7. Jandarma Komando Er Eğitim Komutanlığı
Usta Birliği : Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Bölge Komutanlığı
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
1983 / 4 denizci
Acemi : İskenderun 1. Deniz er eğitim alayı
Usta : ankara deniz kuvvetleri komutanlıgı oto ulaştırma tabur komutanlığı (şöför)
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Erzincan 59. Topçu Er eğitim Tugayı |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
ACEMİ : J.Mu.Eğt.Tb.K.lığı Seferihisar / İZMİR
USTA : J.Mu.Eğt.Tb.K.lığı Seferihisar / İZMİR
1985/3 J.Mu.Çvş.
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
şuanda 88/4 askerım izmir yenifoça kendimle gurur duyuyorum ama nelerle karşılaşacağımı bılmıyorum.gökhan(B)
|
|
![]() |
|
1978/1 jandarma ulaştırma er.
Acemi birligi izmir hacılar kırı 11 bölük5 posta,+bilecik sögüt ulaştırma 15 gün... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |