|
İkinci el araç satışında büyük tuzak |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 Saat 17:28 |
|
İkinci el aracını satanlara tuzak kuran ve onlarca kişiyi dolandıran çete üyeleri yakalandı. Savcılık çete üyelerine 7 ile 154 yıl arasında değişen sürelerde rekor hapis istedi.Faaliyetlerini Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece ilçelerinde yoğunlaştıran ekibin planı, savcılığın devreye girdiği sürece kadar kusursuz işledi. |
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaw herşeyin suyu çıktı.
|
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Herkes kolay para kazanmanın peşinde
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
namuslu insanlarda lekeleniyor.Allah ıslah etsin sizi.
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğrusun abi.İyi güzel para kolay kazanıyorlar yiyorlarda ya gerisi?
|
||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
İşte sonrasında ellerinde patlıyor Cezasını çekecekler. |
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
öbür dünya hiç akıllarına gelmiyor...
|
||
|
||
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunlar görünen bide görünmeyen var..aracım 4 4 lük diyen öve öve bitireyemeyen.
sorunsuz kazasız diyen..işin aslı serviste yada ustada ortaya çıkınca yaaa ben bilmiyordum diyenler bence onlarda bunlardan farksız değil...
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyice araştırmadan 2 el bisiklet bile alınmamalı bence hele bu devirde
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araba bilgisi olan herkes kolayca anlayabilir bu tür tuzakları... o kadar korkulacak bişey kalmadı
|
||
volkanbalik
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
|
bir dostumuza geldi bunlar arabayı vermedik suç duyurusunda bulunuldu yakalanmışlar.
|
||
m1976k
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bi tanede benden gelsin marmariste birr tane 307 vardı fiyatıda 4000 tl piyasan ucuz adamı aradım varmı bi sıkıntı konuştum yok mak dedi neden ucuz olsun dedim e devletten sorguladım bide ne göreyim 2004 model olan araç 2012 yamaha çıktı yani motosikletin plakayı araca takmış uyanıklar tramerden sorgulatsan ahsarsız çıkıyor ama plaka otomobile ait değil aman dikkat kimse durduk yere malını ucıza vermez..............
|
||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |