Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678910 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 05:33
Orjinalini yazan: hsnsnl hsnsnl Yazdı:

Evet ayni sekil.. Hangi sensorü almam gerekiyor arkadasım ismi cismini ögrenebilirmiyim..yardımcı olursa bende dusunuyorum taktırmayı

Asagidaki semayi kendi sasi numaramdan sorgularayak cikardim. Muhtemelen seninkinde de aynidir. Eger oyle ise:

Alman gereken sensorun numarasi 4534.37. Birde onu yerine oturtmak icin beyaz bir plastik var o da gerekiyor. Onun da numarasi 4534.12. Sanirim ikisi toplam 20-30 lira olmasi gerek. Sahin peugeot'tan kolu alacaksan bunlari da isteyebilirsin. Yerine takmasi ise cocuk oyuncagi Smile

Alacagin sensorun resmi:

Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 05:34
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 10:43
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Evet ayni sekil.. Hangi sensorü almam gerekiyor arkadasım ismi cismini ögrenebilirmiyim..yardımcı olursa bende dusunuyorum taktırmayı

Asagidaki semayi kendi sasi numaramdan sorgularayak cikardim. Muhtemelen seninkinde de aynidir. Eger oyle ise:

Alman gereken sensorun numarasi 4534.37. Birde onu yerine oturtmak icin beyaz bir plastik var o da gerekiyor. Onun da numarasi 4534.12. Sanirim ikisi toplam 20-30 lira olmasi gerek. Sahin peugeot'tan kolu alacaksan bunlari da isteyebilirsin. Yerine takmasi ise cocuk oyuncagi Smile

Alacagin sensorun resmi:

merhaba arkadasım,
bende kendi sase numaramdan baktım dedıgın gıbı aynısı,üzerınde takılı olan sensor 5 numaralı sensor zannedersem.. en kısa zamanda 6 ve 7 numarayı alıp halledecegım bu işi ve tekrar yardım etmını isteyebilirim haberın olsun:) iyi gunler

Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 10:55
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 10:58

[QUOTE=koliva] [QUOTE=hsnsnl]
merhaba arkadasım,
bende kendi sase numaramdan baktım dedıgın gıbı aynısı,üzerınde takılı olan sensor 5 numaralı sensor zannedersem.. en kısa zamanda 6 ve 7 numarayı alıp halledecegım bu işi ve tekrar yardım etmını isteyebilirim haberın olsun:) iyi gunler

Aynen oyle. Cumartesinden sonra 2 hafta kadar sureyle bir yolculuga cikacagim ve buralarda olmayacagim. O zamana kadar veya iki hafta sonrasindan baslayarak her zaman yardim edebilirim Smile
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 11:38

bişi dıkkatı mı cektı fotoda ve dun aracın frendekı sensorlere bakarken..2tane sensor yerı var sol taraftakı dolu sag taraftakı bos fotoya göre bakarsakta,kıyaslarsak 6numara dolu 5numaradaki yer bos yoksa ben mı yanlıs yorumluyorum..bugun alıcam sensorude yanlıs almıyalım

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 12:19

bişi dıkkatı mı cektı fotoda ve dun aracın frendekı sensorlere bakarken..2tane sensor yerı var sol taraftakı dolu sag taraftakı bos fotoya göre bakarsakta,kıyaslarsak 6numara dolu 5numaradaki yer bos yoksa ben mı yanlıs yorumluyorum..bugun alıcam sensorude yanlıs almıyalım

Bende de ayni oyleydi. Konnektorun kafasi kirmizi renkte oldugu icin sen de kirmizi renkte sensor almalisin. Benim verdigim referans numarasina gore alirsan sorun cikmaz. Yani alman gereken parca 4534.37 ve 4534.12.

Düzenleyen koliva - 09 Ocak 2012 Saat 12:19
Yukarı Dön
kimyacı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kimyacı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2012 Saat 00:29
Orjinalini yazan: haruncoskun haruncoskun Yazdı:

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan 

Arkadaşım,benim aracım 2005 307 1.6 xr break sw 110 bg. Triptonik vites.  Lpg li .Benim aracıma sonradan hız sabitleyicisi takılabilirmi? Takılırsa nasıl bir yol takip edeceğim. Teşekkürler.
BUDA GEÇER YA HU!
Yukarı Dön
beveta Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı beveta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2012 Saat 01:52
arkadaşlar benim 2002 model 307.imde telli gaz pedalı var... direksiyonun alt bölemesini söktüğümde cc için yerde (soketi) var mevcut deniliyorki gaz pedalı olan 307 lere olmuyor... ama gaz pedalı olan başka araçlarda bu sistem çalışmakta bide ilk yol bilgisayarını yükleten kişilerdenimdir heralde aracım 2002 model ben 2003 te yüklettim ve o zamanda ben bu işlemi araştırdığımda çoğu kişi yetkili serviste olmak üzere böyle bişey olabilirmi saçmalık demişti şimdi bu van bus olan 307 lere özellikle altını çiziyorum gaz telli olanlara yapılmaz derken arkadaşlar elinizde net bi kanıt varmı yoksa kulaktan dolma bilgilermi ? bu konu hakkında aydınlatılmak istiyorum affınıza sığınarak iyi akşamlar...
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 20:10
merhaba arkadaşlar. hız sabitleme ile ilgili her bir konuyu okudum. işin artık teorik bilgisine neredeyse sahip gibiyim. kolun takılacağı yeride kendi aracımda gördüm onayladım. o iş kolay. fakat fren pedalının oraya baktığımda, pedalın yukarısında 4 yuvalı beyaz bir soket var fakat bu sokette sadece 2 adet kablo var. ayrıca KOLİVA üstadımızın anlattığı dur kontaktörü ve diğer kontaktörün bulunduğu/bulunması gereken yuvarlak metal kısmı göremedim. yarın detaylı olarak tekrar bakacağım ve fotoğraf çekeceğim ama, 4 yuvalı 2 kablolu sokette ne yapmam gerekiyor acaba?
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 21:39
evet resimler burada. serviceboxtan aracıma ait pedal grubu kontaktörü. çektiğim resim pek iyi değil ama o beyaz soketin iki yuvası boş ve kolivanın aracından farklı bir tablo ile karşı karşıyayım.
bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 22:18
Orjinalini yazan: albayman albayman Yazdı:

evet resimler burada. serviceboxtan aracıma ait pedal grubu kontaktörü. çektiğim resim pek iyi değil ama o beyaz soketin iki yuvası boş ve kolivanın aracından farklı bir tablo ile karşı karşıyayım.
bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Araclarimiz arasinda fark var. Orada gordugun beyaz sensor fren sensorudur. Genellikle yesil oluyor ama seninkinde beyaz ama fark etmez. Benimkinde bir sensor yerine iki sensor var, seninkinde bu iki sensor birlestirilmis. Yani ayni hesap. Ama arada soyle bir fark var. Benimkinde yeni taktigim sensore girecek soket hemen orada, agzi bantlanmis sekilde duruyordu. Yani tesisat aracin orjinalinde oraya kadar cekilmis ama hiz sabitleyici olmadigindan dolayi sensor takilmadigindan orada birakilmis.
Senin durumunda, o beyaz sensore giren iki kablo fren icindir. Bosta bulunan iki noktaya ise hiz sabitleyiciyi devreden cikarmak icin kablo girmesi gerekiyor. Iste bu noktada, benim aracimda hazir halde olan soket seninkinde bulunmayabilir. Bunu arastirman gerekiyor. Zaten genellikle sorun cikartan bolum de bu kisim oluyor. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 22:37

bu da başka bir açıdan görünüm.
anlattığınız sensör (kontaktör sanırım) frene basıldığı anda bsi ya da ecuya bu bilgiyi göndererek hız sabitleyiciyi devreden çıkartıyor daha önce okuduklarıma göre. peki sizde ağzı bantlı soketin kabloları nereye gidiyor? bu sorunun cevabını vakit bulduğunuzda inceleme şansınız olur da bana bilgi verirseniz çok sevinirim. ben o iki yuvayı tek kablo ile birbirine kısa devre yaparsam büyük ihtimal hız sabitleyici ile tehlike yaratır, fren yapınca devreden çıkmaz. eğer sizin hali hazırda soketin kablolarının hangi üniteye nereden bağlı olduğunu çözebilirsek ben oraya kablo çeker ya da çektirebilirm diye düşünüyorum.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 22:49

bu da başka bir açıdan görünüm.
anlattığınız sensör (kontaktör sanırım) frene basıldığı anda bsi ya da ecuya bu bilgiyi göndererek hız sabitleyiciyi devreden çıkartıyor daha önce okuduklarıma göre. peki sizde ağzı bantlı soketin kabloları nereye gidiyor? bu sorunun cevabını vakit bulduğunuzda inceleme şansınız olur da bana bilgi verirseniz çok sevinirim. ben o iki yuvayı tek kablo ile birbirine kısa devre yaparsam büyük ihtimal hız sabitleyici ile tehlike yaratır, fren yapınca devreden çıkmaz. eğer sizin hali hazırda soketin kablolarının hangi üniteye nereden bağlı olduğunu çözebilirsek ben oraya kablo çeker ya da çektirebilirm diye düşünüyorum.

ECU'ya gidiyor.
Sizin dediginiz kisa devre metodunu ben denedim ve bir kereligine calisti. Ancak surekli kisa devre olarak durdugundan dolayi ECU ariza kodu uretiyor ve hiz sabitleyici sistemini butunuyle surekli olarak devre disi birakiyor taa ki arizayi PP2000 ile baglanip silene kadar.
Eger PP2000'in varsa ve butun riskleride goz onune aliyorsan sana semalari bulabilirim ve nereye hangi kabloyu cekmen gerektigini soyleyebilirim. Ancak yine soyluyorum, bu isin sonu ECU yakmaya kadar gidebilir o yuzden deger mi degmezmi kendin dusunup karar vermelisin. Ayrica oncelikle ECU versiyonunu bir kontrol etmek gerek. Kabloyu ceksen bile ECU'da ilgili menu olamayabilir. Eger ayni ECU'ya sahip isek ki sanirim oyle, o zaman kablo cekme en son is olarak dusunulebilir.

Düzenleyen koliva - 12 Şubat 2012 Saat 22:49
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 22:59

ecu versiyonuma bakmıştım: me 744

şu forumda montaj resimlerinde yeşil 4 kablolu soket var:http://forum.ben reklam yapıyorum !!!.com/forum_posts.asp?TID=1780
o soketin kablo ve şemasını bulup ona göre kablo çekmek lazım. belki benim soket hazır olabir de, ben yerini bulamamış olabilirim.  bide şu var, cruise controlü bağlayıp menülerini de aktif hale getirsek şimdi çalışır mı çalışmaz mı o da meçhul.
neyse artık 4000 km sonra bakım da toplu malzeme alımı yaparken sabitleyici kolunu da alayım şahin peugeotdan.
peki ben size şasi no mu versem service boxtan yada bildiğiniz bir kişi ya da kurumdan benim aracımın bu durumu için yapabileceğiniz bir şey olabilir mi?

not: pp2000le usta gezinirken hız regülasyonu adında bir menü vardı.

Düzenleyen albayman - 12 Şubat 2012 Saat 23:17
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 00:23
GÜNCEL!!!
yukarıda anlattığım konuda, aracımın şasi numarasına göre aracıma ait elektrik devre ve şemalarını bulabilecek ya da beni yönlendirebilecek olan var mı?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 05:32

ecu versiyonuma bakmıştım: me 744

şu forumda montaj resimlerinde yeşil 4 kablolu soket var:http://forum.ben reklam yapıyorum !!!.com/forum_posts.asp?TID=1780
o soketin kablo ve şemasını bulup ona göre kablo çekmek lazım. belki benim soket hazır olabir de, ben yerini bulamamış olabilirim.  bide şu var, cruise controlü bağlayıp menülerini de aktif hale getirsek şimdi çalışır mı çalışmaz mı o da meçhul.
neyse artık 4000 km sonra bakım da toplu malzeme alımı yaparken sabitleyici kolunu da alayım şahin peugeotdan.
peki ben size şasi no mu versem service boxtan yada bildiğiniz bir kişi ya da kurumdan benim aracımın bu durumu için yapabileceğiniz bir şey olabilir mi?

not: pp2000le usta gezinirken hız regülasyonu adında bir menü vardı.

Yazinizi simdi farkettim.
Eger hazirda soketiniz varsa oralarda bir yerde olmasi gerekiyor. Arastirip bakmaniz gerek.
Cruise control icin baglanti kablolari vs. servicebox'tan gorulmez. Ancak bende Sedre Doc Backup denilen servicebox'un offline versiyonu var ve orada kablo semalari da gozukuyor. Oradan belki birseyler yapabiliriz ama sunu acikca soylemem gerekiyor ki PP2000 elinizin altinda olmadan cok zorlanirsiniz. Her degisiklikte kalkip PP2000 olan bir yere gitmek mantiksiz olur. O yuzden benim tavsiyem bir ustaya gostermeniz ve olup olmayacagina orada onunla birlikte karar vermenizdir.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 13:16

Muğla Merkez ve Aydında cc uygulayan usta yok. ben sorduğumda uygulamadık ama duyduk dediler. ben size özelden aracımın şasi nosunu atsam bu tesisatın nerde bırakıldığını bulabilirmisiniz acaba? belki bi ihtimal vardır.

bu arada dün kurcaladım biraz ve 2 kablolu yeşil boşta bir soket gördüm. fakat kontaktöre gelen kablo demetleri ile alakası yok. belki başka bir şey ve yuvaya uygun bir ağzı yoktu soketin. kontaktöre gelen 2 kablonun geldiği kablo demeti epey kalın ve bantla sarılı. onu bi inceleyeceğim boş vaktimde...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 14:07

Muğla Merkez ve Aydında cc uygulayan usta yok. ben sorduğumda uygulamadık ama duyduk dediler. ben size özelden aracımın şasi nosunu atsam bu tesisatın nerde bırakıldığını bulabilirmisiniz acaba? belki bi ihtimal vardır.

bu arada dün kurcaladım biraz ve 2 kablolu yeşil boşta bir soket gördüm. fakat kontaktöre gelen kablo demetleri ile alakası yok. belki başka bir şey ve yuvaya uygun bir ağzı yoktu soketin. kontaktöre gelen 2 kablonun geldiği kablo demeti epey kalın ve bantla sarılı. onu bi inceleyeceğim boş vaktimde...

O yuzden diyorum ya PP2000'inizin olmasi gerek diye. Yoksa usta pesinde kosar durursunuz, verdiginiz paralar da havaya gider.

Sasi numaranizdan tesisatinizi goremeyiz. Sanirim burada bir yanlis anlasilma oldu tekrar izah edeyim. Servicebox'ta sadece aracinizdaki teknik donanimlari gorebilirsiniz. Dolayisiyla serviceox'tan hazirdaki kablo demetinin var olup olmadigini goremeyiz. Bendeki Sedre programi ise sasi numarasi uzerinden calismiyor. Aracin bilgilerini giriyorsunuz ve size elektronik baglanti semalarini gosteriyor. Ancak yine sizin araciniza ozel olarak bir donanimi goremeyiz. Ama sizin araciniza nasil uygulanacagini gorebiliriz.

Su acikta bulunan soketin bir resmini gonderebilir misiniz? O kisimda cruise control haricinde uygulanabilecek baska bir sensor yok. Isinizi gorebilir.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 15:48

pp2000 olması gerekir haklısınız. ve şu aralar benim için imkansız gibi maddi durum.

bugün Aydın Kahyaoğulları yetkili servisle görüştüm. recep adında teknik bir kişiye sordum. "herhangi bir kablo çekmek gerekmiyor, direkt kolu takıp pp2000den menülerden açılması gerekir" dedi.

ben kolu alınca takıcam menüyü açtırıcam deniycem. çalışmazsa yetkili servise gideceğiz mecburen...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 15:54

pp2000 olması gerekir haklısınız. ve şu aralar benim için imkansız gibi maddi durum.

bugün Aydın Kahyaoğulları yetkili servisle görüştüm. recep adında teknik bir kişiye sordum. "herhangi bir kablo çekmek gerekmiyor, direkt kolu takıp pp2000den menülerden açılması gerekir" dedi.

ben kolu alınca takıcam menüyü açtırıcam deniycem. çalışmazsa yetkili servise gideceğiz mecburen...

Tamam. Yine de cekebilirseniz o yesil soketin resmini iyi olurdu.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 20:25
Koliva üstadım resim aklımda onu unutmadım ama hava şu aralar yağmurlu ve iş çıkışı gün ışığı yetersiz kalıyor. bi de yorgunlukla insan fazla uğraşamıyor. ayrıca o kablonun üzerinde rakamlar ve numaralar var. yeşil soketin kabloları çok ince olduğundan ve zamanım olmadığından pek okuyamadım. az denedim gözlerim ağrıdı çok ince kabloları Geek
hafta sonu vakit bulunca bol bol resim çekip karıştırıcam sağını solunu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678910 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26439 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 217 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37021 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296815 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 90 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94165 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 882 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1036 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6258 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 328 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3620 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49388 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 612 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4393 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1896 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1063 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English