![]() |
|
206 için yedek parça arıyorum...! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 Saat 19:28 |
arkadaşlar selamlar.....
2005 mod. 206 aldım.fakat arkadaki bagaj gizleyici yok bunu nereden buluruz acaba......
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj gizleyici nedir:) pandzot mu bahsettiğin yoksa bagaj halısımı ?
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet ewet panzot ben tam adını bilmiyordum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
servis fiyatını bilmiyorum ama 300-400 den aşağı olmayacaktır. Çıkmacıları gezmeniz gerek.
|
|
![]() |
|
uff neymiş bu yaaa
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() Ben orjinalini bozmamak için yedek aradım oval kolon için deldirecektim. Çıkmasını bulamadım ankara da servise hiç sormadım. Gittim mdfden yaptırdım daha güzel ve sağlam oldu. Orjinali duruyor evde mdf yi sökersem onu geri takıcam |
|
![]() |
|
kaça mal oldu kime yaptırabilirim
|
|
![]() |
|
bana kolon ve tesisatı ile 280tlye maal oldu.
Mobilyacılar ve teypçiler yapıyor malzeme varsa elinde ![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
sponsor efede vardır geçen ben partnere sordum pandizot 100 lira dedi
|
|
![]() |
|
eyvallah kardeşimbi marangoz bulayım bakayım yaptırabilcezmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |