![]() |
|
KapıLar ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2012 Saat 20:38 |
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Aracımda merkezi kilitleme düğmesine basınca kumandadan önceden sağ kapı kapanmıyordu. bi kapanıor bi kapanmıyor . kafasına göre basınca acılmıyordu bazende acılıyor. şimdi sol arka kapı aynısını yapıyor ikisi beraber :S Napmak lazım . nedir bunun sorunu masrafı bilen varmı acaba
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben olsam ilk olarak WD-40 ile sansimi denerdim.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu wd-40 pas sökücü ve yağlayıcı etkiye sahip işine yaramazsa merkezi kiliti kontrol ettir.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
winterstorm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı winterstorm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim vts varken kapanmıyordu. yıkamacıların su tutmasından içindeki parçalar hareket edememeye başlıyor zamanla. kilidi söküp içini açarsan mekanizmanın çok basit olduğunu göreceksin.
serviste sanırım komple set olarak satıyorlar. kolay gelsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |