![]() |
|
klima tuşları ve küllük hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 21:22 |
Bendede aynı sorun vardı. Benim klimam otomatikti sigortada sorun yoktu. Klimada 3 adet gösterge ampülü vardı üçüde aydınlatmıyordu, klima göstergesini söktüm 3 ampülü kontrol ettim biri yanmıştı onu değiştim digerleride düzeldi. Sanırım biri yaninca şase yapıyor dığer 2 ampülde yanmiyor. Sende de öyle olabilir.
|
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı amperde sigortayla değiştirirseniz sıkıntı olmaz.Sanayide rahat bir şekilde bulursunuz.
![]() |
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buarada değişeceği zaman nasıl sigorta almam gerekiyor.
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
anladım tamam teşekkür ederim. kontrol ettikten sonra sonucu yazarım buraya
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ledler kolay patlamaz ye temasızlık var yada sigorta yanmış
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
sigorta tablosundaki sigortaları birer birer kontrol edin.Bozuk sigorta varsa görürsünüz.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
merhaba
aracımın parklarını açtığımda araç içindeki ışıklardan klima tuşlarından aşağıdaki ( klima tuşları, ısıtma soğutma tuşları ve küllük tuşları) yanmıyor. acaba ledlerimi patladı yoksa sigorta sorunumu var.hepsi birden yanmayınca sigorta geldi aklıma ama bilemedim. yardım edebilirmisiniz.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |