![]() |
|
satılık turbo. pejo 307 hdi turbo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hüseyingülenç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hüseyingülenç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 12:08 |
arabamın arızasını bulamamışlardı arızayı turbodan kaynaklandığını sandılar ve bana yeni bir turbo aldırdılar. ama arızanın turbodan olmadığını anlayınca arabamdan çıkan turbo elimde kaldı. turbo arayan arkadaşlar bana ulaşabilir. mail adresim erhangulenc78@hotmail.com bu adresten mesaj atabilirsiniz.
|
|
selam
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum bence onu aldıranlardan parayı almalısın. Çünkü turboyu kimse ikinci el almaz.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
1,6 mı 1,4 mü?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
hüseyingülenç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hüseyingülenç
1.4 hdı
|
|
selam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne ustalar var piyasada, arızayı bulana kadar değişmedikleri parça kalmıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |