![]() |
|
Pasta Cila |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 12:06 |
|
Arkadaşlar Merhabalar İyi Pazarlar Diliyorum Herkeze . Sabah kalktım ve 2 haftadır süren kar yağışının ardından araba leş gibi çamur
![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba size de iyi pazarlar
![]() Bence güzel bir oto şampuanı ile yıkayın pasta cilaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.Çünkü oto şampuanları da bir miktar cila görevi görüyor.Eğer yüzeyde hafif vernik çizikleri varsa yüzeye fazla baskı uygulamadan dairesel hareketlerle yüzeye masaj yaparak çizikleri giderebilirsiniz. |
||
![]() |
||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anladım yıkatıyorum hep ama gitmiyor. . hafif cizikler öyle derin değil Ama kafama cok takılyor yani :D yapı marketlerde bulunan pastalardan alsam pamuk ile uygulasam . dimi sizin anlattığınızda o ? ilgilendiğiniz için teşekkür ederm |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet yazmayı unutmuşum ![]() Yalnız şunu da unutmayalım pasta bir miktar verniği inceltiyor ama çizikleri de kapatıyor. ![]() |
||
![]() |
||
|
:D Napalım hep aynı yer cizilecek değil ya dimi :D sadece ciziklere
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
pasta-cilayı yaz aylarında yaparsanız daha güzel olur.ayrıca üstübü-pamuk gibi uygulayıcılarla çizik gideremezsiniz.
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Bu konuda açılmış güzel bir forum sitesi var çok çeşitli bilgileri görsellerle tanıtıyorlar bence bir bak sonra giriş cila işine.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
makinesi ile atarsanız daha verimli olur pamuk ile cilalamak isterseniz wax ın kolay cilaları var hare ve çizik giderici biraz uğraşla verim alırsınız
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |